Articol publicitar

Îţi pregăteşti terasa pentru vară? Iată ce ai de făcut!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimic nu se compară cu serile lungi de vară, petrecute pe terasă, în compania celor dragi. Dacă şi tu visezi la momentele acelea care nu sunt atât de departe, citeşte mai jos câteva sfaturi simple şi eficiente despre cum să îţi pregăteşti terasa pentru vară.

1) Curăţenie generală, înainte de toate!

E firesc ca în timpul sezonului rece să nu ne îngrijim atât de mult de terasă sau grădină. Tocmai de aceea, începe prin a face o curăţenie generală: aruncă lucrurile stricate sau nefolositoare, fă curat şi adaugă obiecte de mobilier care dau o cu totul altă faţă terasei tale: măsuţe şi scaune cochete, un balansoar, un fotoliu, o plantă ceva mai specială etc.)

2) Reamenajare totală sau parţială!

Este foarte posibil să descoperi că terasa ta nu-ţi mai place. Nu mai e modernă sau spaţioasă, nu contează motivul, ci doar faptul că simţi nevoia unei schimbări. Pentru asta, se cere o reamenajare totală sau parţială, constând în sarcini ceva mai elaborate: montarea de gresie, a dalelor de piatră, crearea unei mici fântâni arteziene în mijlocul grădinii – orice îţi trece prin cap (ţie sau unui specialist în amenajări curţi şi grădini) poate fi de bun augur aici.

3) Un colţ de flori naturale!

Nimic nu încântă mai mult ochiul şi sufletul decât plantele naturale, de preferinţă cât mai colorate şi parfumate. Dacă încă nu ai bifat şi acest aspect în cadrul grădinii tale, vezi ce plante/flori pot fi plantate acum, gândeşte-te la un concept frumos şi plasează acest colţ de flori naturale în grădina ta.

4) Lumini pentru copaci şi seri pline de romantism!

După ce vei duce la bun sfârşit acest “make over” al terasei şi grădinii tale, cu siguranţă vei chema în vizită foarte mulţi prieteni. Ei bine, pentru acele momente sau doar pentru serile în care vrei să fii doar tu cu partenerul tău, câteva lumini/felinare/becuri colorate atârnate de crengile copacilor din grădină vor fi de mare efect.

Şi, dacă tot suntem la capitolul acesta, nu uita ca în frigider să ai mereu la îndemână o cană pentru filtrarea apei Marella XL de la BRITA. Încăpătoare, super trendy, cu un concept de filtrare al apei inovativ şi eficient, cana Marella poate filtra rapid orice tip de apă potabilă (inclusiv cea de la robinet), fiind varianta perfectă atunci când vrei să ai apă proaspătă la îndemână pentru spălarea alimentelor, prepararea băuturilor sau chiar a mâncării.

5) Mini bucătăria de pe terasă

Pe terasă sau chiar în grădină, pregăteşte un colţ-bufet, dotat cu de toate, astfel încât să nu mai fi nevoit să tot faci drumuri până în bucătărie. În funcţie de dotările tehnice, acest colţ poate conţine un frigider, un bar, o măsuţă ceva mai mare, un dulap cu mai multe rafturi în care să îţi depozitezi cele necesare etc.

Tot aici poţi integra la fel de bine “sora mai mică” a canei filtrante de mai sus, şi anume Marella Cool. După cum îi spune şi numele, cana aceasta va fi nu doar un device util, ci şi foarte cool pe terasa ta, elementul surpriză care va suprinde plăcut toţi invitaţii. Având o capacitate de filtrare a apei de 1,4 l este perfectă pentru mini bucătăria de pe terasă: este la îndemână ori de câte ori vrei să-ţi faci ţie sau invitaţilor o limonadă sau o salată gustoasă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite