Inginerul chimist care nu s-a mai spălat de 12 ani: susţine că a descoperit o modalitate naturală de a ne menţine curaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanul Dave Whitlock, un inginer chimist care a absolvit institutul tehnologic MIT din SUA, nu a mai făcut baie în ultimii 12 ani. Acesta suţine că a pus la punct o altă metodă, mai comodă şi mai sănătoasă, prin care ne putem curăţa trupul.

Profesorul Dave Whitlock a inventat un spray cu bacterii vii, soluţie care l-ar fi ajutat să rămână curat în timpul de când a renunţat să se mai spele cu apă şi săpun, adică în ultimii 12 ani.  

„Chimicalele din săpunuri şi şampoane ne-au distrus bacteriile bune existente la nivelul pielii, care ne ajutau să fim curaţi“, a explicat Whitlock pentru postul de televiziune CBS. Aşa a ajuns inginerul să inventeze spray-ul  botezat „Mama mizerie“, pe bază de bacterii care se hrănesc numai cu uree şi amoniac, elemente conţinute de transpiraţie. 

Profesorul susţine că igiena modernă a distrus echilibrul natural al pielii şi că soluţia sa, care costă 99 de dolari sticla, nu face decât să refacă acest echilibru.

Acesta a povestit că ideea i-a venit în timp ce privea mai mulţi cai în timp ce se tăvăleau prin praf ca să se cureţe, apoi a început să studieze bacteriile care ajută corpul să se menţină curat. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite