Horoscopul lunii octombrie 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vestea bună este că totul va intra pe un făgaş normal în ultimele zile ale lunii.
Vestea bună este că totul va intra pe un făgaş normal în ultimele zile ale lunii.

Cu Uranus în Berbec, Jupiter în Balanţă şi conjuncţia Marte-Pluto în Capricorn, lucrurile nu sunt deloc roz pentru mulţi nativi în această lună. Vestea bună este că totul va intra pe un făgaş normal în ultimele zile ale intervalului.

Berbec

În prima jumătate a lunii octombrie, vei avea foarte multă energie. Cu ea îţi vei duce la bun sfârşit planurile, doar dacă vei şti cum să-ţi foloseşti energia în acest sens. După multe luni în care planetele au fost în opoziţie, vei avea o perioadă relaxantă, dată de tranzitarea târzie a lui Venus. Cu Jupiter în opoziţie, eşti încurajat să mai laşi munca şi să te implici în activităţi care-ţi fac plăcere.

Taur

Încearcă să termini ce-ai început în primele săptămâni din octombrie. După această perioadă, tranzitarea lunii Marte se va încheia, iar Soarele şi Mercur, aflate în opoziţie, vor duce la multe schimbări. În această perioadă, vei fi mai implicată în relaţiile de familie şi-ţi vei face timp să te vezi şi cu prietenii. Este posibil să te impliciti emoţional într-o nouă relaţie.

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul lunii octombrie pe clickpentrufemei.ro.

Semnul zodiacal îţi dezvăluie personalitatea
Zodiacul dragostei: Cât de focos este în pat?

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite