Zodii despre care se spune că „au cununiile legate“. Ce trebuie să facă pentru a-și întâlni marea dragoste

0
Publicat:

Nativele născute sub semnul a două zodii sunt urmărite de ghinion în dragoste toată viață. Acestea nu reușesc sub nicio formă să-și găsească jumătatea. Se spune că au cununiile legate.

Femeile născute sub semnul a două zodii nu au noroc în dragoste FOTO Adevărul
Femeile născute sub semnul a două zodii nu au noroc în dragoste FOTO Adevărul

Astrologii susțin că cele două zodii  sunt predispuse la a avea cununiile legate, relatează spynews.ro. Aceste native din zodiac au mult ghinion pe plan sentimental și foarte greu își găsesc marea dragoste.

Bune la suflet, dar foarte pretențioase

Femeile din zodia Fecioarei, deși sunt bune la suflet, se știe că sunt foarte pretențioase. Când vine vorba despre dragoste, mulți bărbați ajung greu la ele. Atunci când aceste native găsesc marea iubire, ele fac greșeala de a testa partenerul de viață până când dau greș. În această situație, persoanele de lângă ele se îndepărtează și, chiar dacă multe au intenții bune, acestora nu le prea pasă.

Aceste femei din zodiac au ghinion în dragoste, dar asta și pentru că nu știu cum să se comporte în relația de cuplu și își doresc să facă imposibilul din nimic. Se spune că au cununiile legate și foarte greu își găsesc un partener.

Nu știu să aprecieze bărbații

Nici femeile din zodia Săgetător nu stau mai bine la acest capitol. Firi independente, acestea nu au nevoie de cineva ca să fie fericite și împlinite. Ele sunt predispuse la a pune pe fugă mai tot timpul marea dragoste din viața lor. Conform astrologilor, aceste femei nu știu să aprecieze bărbații de lângă ele și mereu dau cu piciorul norocului. Chiar dacă unii bărbați care le întâlnesc își doresc mai mult de la relație, ele nu vor acest lucru, căci adoră distracția și singurătatea.

Săgetătorii au cununiile legate și foarte greu își găsesc pe cineva pe placul lor. Și când își găsesc marea dragoste, va fi prea târziu să se gândească la căsătorie sau la copii.

O mulțime de motive

Să ai cununii legate reprezintă un motiv pe care unii oameni îl găsesc atunci când întâmpină dificultăți în a-și găsi jumătatea. Potrivit substanțial.ro, se pierd din vedere anumite lucruri atunci când o căsătorie întârzie să aibă loc. Există o mulțime de alte motive pentru care cineva trece prin asta: pretenții închipuite, așteptări idealiste, păcate mari săvârșite, faptul că oamenii nu merg la spovedanie sau blestemul, de orice fel. Preoții îi sfătuiesc pe oameni să meargă mai des la biserică, mai ales când au probleme de această natură.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite