Norocoșii sfârșitului de an. Pentru ce zodie plouă cu bani, cine are succes în carieră și o sănătate de fier

0
Publicat:

Patru zodii vor avea un sfârșit de an spectaculos. Fie că este vorba despre iubire, succes în carieră ori sănătate. Unii nativi sunt însă răsfățații anului, pentru ei plouă cu bani.

Patru zodii vor avea un sfârșit de an spectaculos FOTO Adevărul
Patru zodii vor avea un sfârșit de an spectaculos FOTO Adevărul

Numerologul și astrologul Mihai Voropchievici vine cu vești  bune pentru finalul anului. Horoscopul runelor anunță o serie de surprize pentru 4 zodii. Gemenii și Taurii se numără printre norocoși, arată fanatik.ro.

Nativii zodiei Taur trag lozul câștigător în dragoste. Aceștia au șansa să-și găsească sufletul pereche până la finalul anului.Cu toate acestea, sunt sfătuiți să nu se grăbească și să nu ia decizii majore cu privire la statutul relației lor. Chiar dacă vor fi extrem de entuziasmați și îndrăgostiți, ar fi bine să analize cu atenție situația. Taurii vor sta foarte bine și la capitolul sănătate. Li se atrage atenția să nu facă excese alimentare.

Balanțele dau marea lovitură

Balanțele vor încheia anul cu o mare lovitură. La capitolul bani stau foarte bine. Nativii zodiei au mai multă încredere în ei, iar asta le va aduce câștiguri mai mari atât în luna decembrie, cât și în luna ianuarie. Pentru unele Balanțe va ploua cu bani la final de 2022.  Nici Scorpionii nu sunt ocoliți de noroc. Aceștia se pot aștepta să primească sume importante de bani.

Berbecii au succes pe plan profesional

Nativii Berbec au succes la final pe an pe plan profesional și vor face progrese remarcabile în carieră. Pentru că se lovesc uneori de nesiguranță, nativii își iau toate măsurile de precauție, caută mereu soluții, și de aceea reușesc să strălucească. De oportunități pe plan profesional se vor bucura și nativii Taur și Gemeni.

Nativii Săgetător au o formă fizică de invidiat sunt sfătuiți să se bucure din plin de starea bună de sănătate. Dacă vor să se mențină în formă, pot apela la alergări ușoare, relaxante, și plimbări în aer liber.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite