Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

0
Publicat:

Există două zodii de care trebuie să te ferești neapărat pentru că sunt vampiri energetici. Ei sunt oameni care te „storc” de energie și alături de care chiar și cea mai mică discuție poate fi epuizantă.

Zodia Taur, printre cele mai periculoase FOTO Adevărul
Zodia Taur, printre cele mai periculoase FOTO Adevărul

Nativii născuți sub zodia Taur au tendința să sustragă din tine ultima picătură de energie. Pentru că vampirii energetici sunt de mai multe feluri, nativii Taur fac parte din vampirii neputinței, scrie click.ro.

Aceștia le vor spune celor pe care îi întâlnesc faptul că nu vor reuși niciodată și caută metode pentru a-i descuraja la orice pas.

Și Vărsătorul se încadrează în categoria vampirilor energetici ai greșelii și, după cum  arată denumirea, ei vânează greșelile tuturor. Din această cauză, nativul Vărsător nu-și va asuma niciodată riscuri în viață, tocmai din teama de a nu eșua.

Citește continuarea pe click.ro

Ce semn zodiacal nu trebuie să poarte negru

Nativii unei singure zodii nu trebuie să poarte negru. Specialiștii în domeniu spun că această culoare le întunecă personalitatea. Gemenii au nevoie de culori vii, precum galben și portocaliu.

Duplicitari din fire și extrem de introvertiți în unele momente, Gemenii au nevoie de culori vii dacă vor să iasă în evidență într-un mod pozitiv, scrie click.ro.

Despre negrul, atunci când aleg să-l poarte, se spune că le întunecă personalitatea și îi face să pară mult mai în vârstă. 

Și verdele este recomandat Gemenilor pentru că le accentuează personalitatea puternică. O altă culoare potrivită pentru nativii Gemeni este violetul. Nu întâmplător se spune despre Gemeni că au un farmec aparte. Atât bărbații, cât și femeile născute în acest semn zodiacal dau dovadă de senzualitate și știu să se pună în valoare, astfel încât să îi cucerească pe cei din jur.

Deși le este recomandat să evite hainele negre, nativii Gemeni pot purta încălțăminte neagră, dar și accesorii: poșete, cercei, curele, coliere, inele. Acestea sunt acceptate.  

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite