Horoscop săptămâna 16 – 22 februarie. Care sunt zodiile ce au karma de partea lor în penultima săptămână a lunii februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscopul săptămânii 16 – 22 februarie arată că, înainte de sosirea primăverii, câteva semne zodiacale au karma de partea lor. Click! detaliază ce le rezervă astrele nativilor fiecărui semn zodiacal în penultima săptămână a lunii februarie. 

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Financiar, impozitele şi taxele nu vă mai golesc buzunarul iar cererea voastră de credit are şanse să fie aprobată rapid. Chiar şi aşa, nu are sens să faceți economii la sânge, căci veți găsi ceva surse din care să aveți câștig.

Activitățile sociale, copiii și amorurile ocupă primul loc în sfera de interes, deşi profesia şi cariera acum sunt mai importante. Accentul totuși se va pune mai mult „pe a primi” decât „pe a oferi” în oricare din relații.

Saturn aflat în casa inconștientului trimite raze avertizoare dinspre zona asta. Trebuie să vă asumați mai multe responsabilități cu prudență, cu răbdare, ca să vă asiguraţi cât de cât confortul și echilibrul. Învăţaţi să vă conservaţi energia! Dar și să finalizați ce trebuie.

Încă sunteţi neliniştiţi şi într-o continuă căutare a esenţei vieţii voastre, agitaţie care probabil aduce perturbări în priorităţile voastre.

Taur

Așezarea planetelor va influenţează și pe voi și domeniul profesional, al parteneriatelor şi al valorilor personale. Acolo, câştiguri şi cheltuieli vă determină să intraţi în alertă ca să găsiţi metode de echilibrare a situaţiilor. Nu-s excluse cheltuieli cărora să le faceți față, dar oportunitîțile de obținere a banilor vor fi cu voi.

Puteţi gândi la scară mai mare, puteţi acţiona la nivel mai înalt, puteţi invăţa lucruri noi ca să vă puteţi pune în valoare pe viitor abilităţile de care dispuneţi. Auto-disciplina, virtuţile şi gestionarea corespunzătoare a timpului or să vă aducă satisfacţii şi or să vă ajute să vă evidentiati, în aşa fel încât, reputaţia va creşte.

Preocupările voastre și starea de spirit trec spre viaţa conjugală pentru că acolo rezolvați probleme.

Partenerul care se poate ivi inclusiv în zona de afaceri s-ar putea ocupa de anumite chestiuni exterioare care să vă privească și pe voi.

Gemeni

Cariera şi banii continuă să vă dea bătăi de cap, iar încrederea în voi e pusă la îndoială în ritm fluctuant. Păstraţi-vă calmul căci riscaţi altercaţii cu şefii şi, gândiţi-vă în toată această poveste la cele bune din trecut! Văzând astfel, o să constatați că lucrurile nu stau aşa de rău pe cât credeţi! Din contră.

Saturn traversează casa carierei și, în lunga lui călătorie aici, v-a ajutat să faceţi ultimele retuşuri în stabilizarea şi maturizarea voastră după experienţele prin care aţi trecut. Responsabilităţi în plus vă pot prinde însă pe picior greşit şi nu-i exclus să căutaţi să vă revoltaţi în interiorul vostru. Nu o să aveţi încotro şi e necesar să le asumaţi.

În relaţii sunteţi exagerat de sensibili, dar de aici şi până la dezamăgirile vizavi de comportamentul celor dragi, e cale lungă.

La serviciu, în ultima parte a săptămânii, vi se poate aduce recompensă satisfăcătoare pentru lucrare la care aţi muncit până acum.

Rac

E o perioadă în care nu ar trebui să riscați la drumuri să circulați cu viteză, să nu intrați în dezbateri cu persoane agresive. Nu este de dorit să vă angajați în investiții mari, vânzări sau achiziții, mai ales dacă ele necesită decizii rapide. Acesta este momentul în care trebuie să vă gândiți mai atent înainte de a lua decizii importante.

După 19 februarie încolo, compasiunea și capacitatea de reacție îi vor ajuta pe mulți să câștige respect chiar și din partea oponenților lor.

O schimbare majoră în jurul finanțelor se poate produce, fie o cheltuială mare, fie o oportunitate de a câștiga mai mult. O sursă de venit ar putea înceta, dar este la fel de probabil să obțineți o mărire de salariu, un nou client profitabil sau să vi se ofere un nou loc de muncă. Cu cinci planete, inclusiv Pluto, care se plimbă exact prin sectorul care vă întărește în urma unor provocări, probabil veți avea ocazia să demonstrați forța.

Leu

Situația nu neapărat va fi mai armonizată decât săptămâna trecută. Dar ceea ce veți traversa prin intermediul relațiilor, va ajuta la înțelegerea lucrurilor în mod diferit. Perspectiva neașteptată, claritatea sentimentelor și gândurilor vor ajuta să evaluați corect, să luați deciziile bune și să acționați mai flexibil. Vă veți extinde legăturile, puteți lua parte la proiecte publice comune, puteți face noi alianțe și vă puteți consolida conturile din bancă.

Unii dintre voi puteți întâlni o persoană importantă care vă va ajuta să descoperiți o lume nouă, o altă filozofie de viață. Pentru voi, această perioadă poate fi foarte interesantă și semnificativă. Cert e că toate privirile sunt ațintite asupra voastră acum și în anii următori! Un obiectiv personal major ar putea fi la îndemână. În timp ce această perioadă ar putea semnala un punct de cotitură sau un sfârșit, probabil că veți avea mai multă putere decât alții să transformați lucrurile în favoarea voastră. Așa că, și dacă cineva sau ceva iese din viața voastră, sunteți de fapt redirecționați către orizonturi mai bune.

Este adevărat că e lună de iarnă. Și-atunci, să nu vă mire că energia vieții va slăbi. Va deveni deci important să aveți grijă de sănătate, să monitorizați dieta și munca, și să vă odihniți.

Fecioara

Relațiile cu rudele mai în vârstă sau cu șefii de echipă, cu profesorii, pot deveni mai dinamice. Orice ați întreprinde va necesita investiții suplimentare de forțe și fonduri. În același timp, prietenii și rudele vor fi ocupați cu propriile probleme, așa că va trebui să faceți față singuri problemelor voastre, dar și ale altuia. Mențineți totuși numărul de contacte la minimum și nu încercați să acționați simultan în mai mult de două direcții diferite! Principalul lucru este să nu riscați de dragul unui succes îndoielnic. Este mai bine să amânați cele mai importante afaceri și planuri până la sfârșitul lunii.

A doua jumătate a perioadei trebuie să fiți vizibili și să acționați energic pentru a descoperi noi oportunități în profesie sau viața privată până la sfârșitul iernii. Oricum,viața personală se va dezvolta foarte rapid, așa că nu vă veți plictisi. Veți simți nevoia să stați jos, să vă odihniți și să vă reîncărcați bateriile. Visele pot fi intense și ați putea descoperi că situații din trecut, de natură karmică, se prezintă pentru a fi rezolvate odată pentru totdeauna.

Horoscopul integral al săptămânii 16 – 22, în Click!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite