Horoscop zilnic, 30 iunie 2015: Săgetătorii se vor bucura de o zi calmă şi norocoasă

0
0

Horoscop zilnic, 30 iunie 2015. Ziua de azi este norocoasă pentru nativii din mai multe zodii, dar alţii se vor resimţi din cauza oboselii şi vor face greşeli mari.

Horoscop zilnic, 30 iunie 2015. Berbecul este foarte sensibil

Sunteţi sensibil şi aveţi reacţii ciudate faţă de cei din anturaj. Membrii familiei s-au obişnuit cu noul dv. comportament, chiar dacă nu le place. Poate apărea o ruptură între lege şi mentalitatea proprie acestor nativi. Recunosc fapte reprobabile cu o inocenţă surprinzătoare.

Taur

Cu toate că faceţi în continuare greşeli prea mari, cu toate că femeile din anturaj vă cam critică, iar rudele nu vă bagă în seamă, aveţi noroc cât pentru doi. Mult prea încrezători în posibilităţile dv. financiare, veţi „încasa” iar nişte poliţe de neuitat de la unii prieteni.

Gemeni

Puneţi bazele unui statut social de excepţie, care vă conferă mai multă siguranţă şi linişte destulă. Sunteţi felicitat, primiţi bani şi invitaţii în alte localităţi. Cu toate că nu veţi recunoaşte niciodată, sunteţi ajutaţi permanent şi în tot ce faceţi de protectori puternici.

Rac

Sunteţi în pericol din cauza surmenajului, a programului profesional foarte încărcat. Este momentul să faceţi o pauză, pentru a nu apărea un blocaj psihic general. Orice aţi face în această zi, sunteţi apăraţi parcă de o forţă superioară, aveţi noroc şi foarte mulţi prieteni buni.

Horoscop zilnic, 30 iunie 2015. Leul are nevoie de linişte

Puneţi în practică aşa zisele dv. calităţi de intermediar fără să staţi pe gânduri. Aveţi nevoie de linişte în jur pentru a vă dedica activităţilor profesionale diverse. Deplasările în provincie sunt total contraindicate, deoarece contactele şi contractele vor fi prea stresante.

Fecioară

Nu sunteţi deloc de acord cu risipa pe care o face partenerul de viaţă (sau colaboratorii dv.) şi luaţi decizii pentru a-i îndepărta de resursele financiare personale. In mod sigur cei mai mulţi nativi călătoresc şi sunt protejaţi de un fel de „investitor” prosper de peste hotare.

Balanţă

Găsiţi multe soluţii salvatoare pentru ca schimbările ce au survenit în ultima perioadă de viaţă să nu vă afecteze modul de existenţă. Vă implicaţi în noi activităţi! Cu toate că veţi munci foarte mult, vă veţi certa atât cu colegii, cât şi cu partenerii „tradiţionali” de afaceri.

Scorpion

Acţionaţi pentru a evita neînţelegerile cu luciditatea care vă caracterizează şi faceţi numeroase demonstraţii pentru a-i convinge şi pe ceilalţi că aveţi dreptate. Sunteţi foarte critici, pretenţioşi şi lipsiţi de modestie, aşa că reacţia celor din jur va fi una de penalizare.

Horoscop zilnic, 30 iunie 2015. Săgetătorul are parte de o zi norocoasă

Sunteţi indecis, nu ştiţi cui trebuie să acordaţi mai mult din timpul dv.: prietenilor sau familiei! Cert este că petreceţi o zi calmă şi norocoasă. Vă exprimaţi însă cu greutate, sunteţi introvertiţi şi vă ocupaţi de prea multe lucruri în acelaşi timp, pe care nu le finalizaţi.

Capricorn

Evenimentele de astăzi, bune sau rele, vă forţează să vă „maturizaţi”. Primiţi multe veşti importante, sunteţi convocat la o întâlnire de familie sau de afaceri. Aveţi cei mai fideli şi mai buni prieteni, care însă nu vor putea să acţioneze în niciun fel astăzi în favoarea dv.

Vărsător

Vi se reproşează faptul că sunteţi insensibil la durerile celor din jur, că nu îi ajutaţi nici măcar atunci când vă cer sprijinul. Cei mai mulţi patroni au tendinţa de a face investiţii sau de a apela la prieteni. Ceilalţi primesc ajutoare neaşteptate. Amici mult prea sinceri!

Peşti

Este bine să-i ascultaţi pe prieteni şi să faceţi investiţii comune. Pentru dv., azi se deschide un fel de sac plin cu bani, dar e de aşteptat să vă gândiţi şi la viitor. Niciun nativ din aceasta zodie nu trebuie să se bazeze pe intervenţii, de niciun fel. Izolarea vă stresează.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite