Horoscop de weekend 28-30 iunie 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semnele zodiacale FOTO: SHUTTERSTOCK
Semnele zodiacale FOTO: SHUTTERSTOCK

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului „Adevărul“, a întocmit horoscopul acestui sfârşit de săptămână. Află ce ţi-au pregătit astrele în weekendul 28-30 iunie 2013.

VINERI

Berbec

Renunţi pe neaşteptate la modestia excesivă, pentru a nu mai da naştere la interpretări regretabile! După-amiază, te întâlneşti cu o persoană de „caracter“, care încearcă să-ţi deschidă ochii şi să te oblige să iei decizii clare pentru toată lumea.

Taur

Poziţia pe care o ai în colectiv poate fi pierdută, dacă nu acţionezi permanent cu aceeaşi vigoare şi profesionalism. Reprezinţi o garanţie de succes pentru şeful tău direct, aşa că nu ai de ce să te temi că îţi vei pierde credibilitatea prea curând.

Gemeni

Ţi se aduce la cunoştinţă noul program de lucru, care contravine total intereselor tale personale. Pentru moment, nu ai cum să-l schimbi, aşa că trebuie doar să te adaptezi şi să le ceri şi tuturor celor din jur să încerce să te sprijine mai mult.

Rac

Nu vei renunţa nici azi la planurile tale (de fapt uneltiri foarte fine, „ţesute“ cu grijă), cu toate că nimeni din anturaj nu te mai contrazice. Ţi se cere să participi la un fel de festivitate şi te laşi prins de „scenariile“ complicate ale rudelor.

Leu

Chiar dacă tensiunile de azi sunt maxime, vei fi admirat pentru eficienţă, mai ales că niciun fel de piedică nu îţi poate sta cu adevărat în cale. Mai mult, după-amiază eşti foarte energic şi încăpăţânat când îţi expui părerile în faţa şefilor direcţi.

Fecioară

Vei încerca să scapi de deplasările care îţi sunt impuse de către şefi. Faptul că nu reuşeşti te poate împinge la acte necugetate şi la discursuri excesiv de critice la adresa colegilor care se aşteaptă să rezolvi singur tot ceea ce este mai greu.

Balanţă

Este bine să exploatezi dimineaţă toate posibilităţile care ţi se oferă pentru a câştiga banii promişi de şefi. Încă traversezi o perioadă în care norocul este alături de tine şi te veghează, numai că familia îţi „oferă“ din nou multiple încurcături!

Scorpion

Ai senzaţia că soarta ta se decide de către alte persoane şi că nu ai niciun cuvânt de spus. După-amiază, persoana iubită se dovedeşte a fi şi un prieten de nădejde, care îţi oferă soluţii foarte originale şi diplomate. Iubirea te „salvează“ iar!

Săgetător

Mult mai optimist decât până acum, eşti în continuare neliniştit de situaţia neclară din punct de vedere profesional pe care o traversează cineva drag. Îţi arăţi simpatia prin mijloace mai puţin obişnuite, care nu vor fi acceptate de nimeni.

Capricorn

Iniţiativele tale sunt extraordinar de valoroase, dar nu le poţi pune în practică de unul singur şi nici nu te poate ajuta nimeni din anturaj. Problemele de sănătate tind să dispară, însă uiţi că le-ai promis şefilor că finalizezi totul foarte rapid.

Vărsător

Simţi nevoia acută de tandreţe încă de dimineaţă. În schimb, doar ţi se cere să schimbi poziţia mobilei şi să participi la multe alte treburi casnice după-amiază. Organizează o seară romantică şi poate obţii totuşi ce doreşti de la persoana iubită!

Peşti

Ţi se cere imperativ să faci un compromis major, numai că îţi schimbi părerile de la un ceas la altul, fără a le permite însă celorlalţi să te influenţeze (nici măcar nu îţi asculţi rudele apropiate, care chiar sunt bine intenţionate de această dată).

SÂMBĂTĂ

Berbec

Eşti permanent în prim- plan pentru că toţi cei care te înconjoară ştiu că poţi fi în stare de lucruri remarcabile şi vor să te atragă în numeroase activităţi noi. Relaţiile sociale devin şi mai importante.
Eşti însă efectiv epuizat
ori deprimat.

Taur

Stabileşti relaţii sociale noi, dar vei ajunge curând să te plictiseşti de această solicitare exagerată. Te dedici altor activităţi decât celor cu care deja te-ai obişnuit şi de care se pare că te-ai plictisit. Seara, îţi primeşti amicii în vizită.

Gemeni

Vei progresa profesional, doar dacă vei accepta toate schimbările şi te vei implica energic. De dimineaţă, ai probleme majore de autoritate faţă de colaboratori ori membrii familiei mai tineri. Seara, partenerul de cuplu devine cam incomod.

Rac

Iniţiativele şi gesturile tale sunt criticate de cei care nici măcar nu au capacitatea să le înţeleagă pe deplin. Vei da dovadă de diplomaţie şi vei prefera să afirmi ceva şi să faci cu totul altceva. Seara, familia îţi aprobă întru totul reacţiile.

Leu

Singura problemă importantă pentru tine de azi este posibila rupere a unui contract de asociere. Partenerilor li se pare că acţionezi fără coerenţă şi îţi reproşează că nu le comunici intenţiile tale sincere, însă nici ei nu îţi dau toate informaţiile.

Fecioară

Interesele personale te îndepărtează de cei dragi, mai ales că ai tot amânat nişte drumuri, ce au devenit imperative. Acţionezi fără diplomaţie şi e posibil să rupi relaţii de amiciţie foarte promiţătoare. Seara, musafiri inoportuni ori impertinenţi.

Balanţă

Realizezi că ai responsabilităţi profesionale mult mai mari decât ar fi fost de dorit. Nu mai ai timp pentru familie, pentru persoana iubită, pentru nimic din ceea ce îţi făcea cu adevărat plăcere până acum. Se pare însă că rudele nu îţi duc dorul!

Scorpion

Vei încerca să negociezi dimineaţă o „funcţie“ mai bună, ştiind din start că nu prea există şanse să obţii ceea ce doreşti. După-amiază, simţi că nu mai faci faţă la atâtea obligaţii familiale şi nimeni nu te crede (începând chiar cu cei din familie).

Săgetător

O multitudine de acte trebuie refăcute şi deja te-ai cam plictisit să tot repari ce strică alţii. După-amiază, apar presiuni suplimentare în familie, iar reacţiile sunt pe măsură. Lipsa de relaxare începe să-şi spună cuvântul într-o manieră neplăcută.

Capricorn

Îţi propui noi începuturi în mai toate domeniile importante. Acum, te avantajează toate cererile de revizuiri şi refaceri, însă nu trebuie să te bazezi în niciun caz pe ajutorul nimănui din anturaj. Reafirmarea va apărea doar prin propriile puteri.

Vărsător

Vor exista momente când vei considera că eşti exploatat şi revolta se instalează imediat. După-amiază, accepţi uşor constrângerile şi doreşti să termini cât mai repede cu tot ce are deja termenul depăşit. Seara, sentimental, eşti pe deplin fericit.

Peşti

Eşti suprasolicitat de mult timp şi începi să simţi că stresul face parte permanent din viaţa ta. Eşti prea puţin dispus să faci schimbări mari, tocmai când primeşti oferte profesionale foarte interesante. Afaceri convenabile apar la tot pasul.  

DUMINICĂ

Berbec

Persoana iubită îţi cere să vă separaţi pentru o perioadă ori te anunţă că va lipsi pentru un interval lung. Eşti prea ocupat cu demararea unor proiecte pentru a sesiza nuanţele „anunţului“, aşa că de abia seara te implici într-o discuţie serioasă.

Taur

O persoană dragă are probleme de sănătate şi nu ştii cum să procedezi pentru a o ajuta. După-amiază, planurile pentru vacanţă se complică şi parcă dispare şi bucuria pregătirii surprizelor. Nu insista să ceri sfatul persoanei iubite (nu te va înţelege)!

Gemeni

Ţi se aduce la cunoştinţă că eşti dator să ajuţi o persoană de care te-ai despărţit cu mult timp în urmă şi care a rămas pe drumuri. Lipsa ta de altruism devine foarte evidentă, mai ales când ţi se cer mulţi bani pentru a i se plăti toate datoriile.

Rac

Afli din întâmplare de micile, dar numeroasele probleme din viaţa de familie a celor dragi. Consideri că este necesar să amâni toate activităţile şi să provoci o discuţie prin care să se clarifice rapid situaţia. „Promovare“ amânată pentru cei tineri.

Leu

Cei din anturajul familial au finalizat aproape toate activităţile acestei zile, numai tu mai ai de lucru şi trebuie să rămâi peste „program“ în bucătărie. Chemi urgent ajutoare pentru a nu da loc la reproşuri nefundamentate! Asistenţa chiar se impune.

Fecioară

Depăşeşti cu uşurinţă orice interdicţie şi impui cu fast familiei idei oarecum banale. Iniţiativele şi energia ta sunt admirabile, dar ideile nu au deloc substanţă. Conflictele dispar în neant odată cu pomenirea realizărilor financiare excepţionale.

Balanţă

Amână toate preocupările legate de reîntocmirea unor acte greşite, dacă nu vrei să se întoarcă împotriva ta aproape toţi cei dragi. Pentru moment, este mai important să-i ajuţi pe toţi să se relaxeze. Nu mai ai stare şi doreşti să pleci în concediu.

Scorpion

Îţi uimeşti atât adversarii, cât şi prietenii, prin priceperea de a administra fondurile personale. După-amiază, persoana iubită pleacă la drum. Seara, munca trece în plan secund, iar familia îţi exploatează sentimentele de iubire şi întreaga atenţie.

Săgetător

Optimismul şi exuberanţa ta devin proverbiale. Vei deveni un fel de mediator în conflictele cele mai ciudate şi stresante, numai pentru că oferi soluţii cu zâmbetul pe buze. Toată seara, susţii opiniile unor persoane pe care de abia le-ai cunoscut.

Capricorn

Când afli dimineaţă ce program vei avea întreaga zi, apelezi să rezolvi problemele casnice cu ajutorul unei persoane cu experienţă. Îţi pare rău că nu ai mai procedat astfel până acum, dar totuşi juri că altă dată nu te vei mai baza pe ajutorul nimănui.

Vărsător

Faci descoperiri interesante despre partenerii tăi de „afaceri“ şi iei decizii ce vor fi contestate imediat de către toate rudele apropiate. Îţi este frică să nu te trezeşti singur exact când toţi se distrează. Seara, primeşti o invitaţie salvatoare!

Peşti

Diversele mărunţişuri, care apar în cascadă, nu te lasă să găseşti soluţii viabile pentru adevăratele probleme familiale ori casnice. În plus, după-amiază, ţi se cer sfaturi de către toţi cei din anturaj. Trebuie să te „mişti“ cu mai multă rapiditate.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite