Horoscop de weekend 27-29 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
horoscop

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului „Adevărul“, a întocmit horoscopul acestui sfârşit de săptămână. Află ce ţi-au pregătit astrele în weekendul 27-29 decembrie 2013.

VINERI, 27 DECEMBRIE

BERBEC

După conflictele deschise de către şefi, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoşti mai bine decât oricine (nu se pot dispensa deocamdată de „talentele“ tale profesionale). Speri că vei avea şi bani mai mulţi, şi mai multă siguranţă.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 3

TAUR

Cei din anturaj încearcă să-şi impună punctele de vedere total diferite de ale tale. Nu dispui de posibilităţi de convingere şi de elemente profesionale noi. Ai scăpat însă de acele activităţi care nu ţi-au adus până acum decât multe bătăi de cap.

Iubire – 2, Sănătate – 2, Bani – 2

GEMENI

Te simţi responsabil pentru soarta cuiva drag. Eşti gata să preiei sarcinile acestuia, numai că nu prea ai timp liber suficient şi chiar poţi claca oricând. Micile schimbări profesionale se dovedesc totuşi din ce în ce mai necesare şi mai interesante.

Iubire – 3, Sănătate – 3, Bani – 2

RAC

Banii pe care îi primeşti azi îţi permit să achiţi doar o parte din datorii. Dacă nu faci în continuare excese, poţi să te redresezi măcar din punct de vedere financiar. Nu te mai uiţi înapoi şi apreciezi, cu multă plăcere, noile şanse profesionale!

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2

LEU

Iniţiativele tale sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Va trebui să cheltuieşti multă energie pentru a convinge pe toată lumea. Încercările nu sunt deloc comode, dar vor aduce bani foarte mulţi pentru familie.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 3

FECIOARĂ

Dacă din punct de vedere financiar şi profesional situaţia este înfloritoare, în domeniul erotic înregistrezi schimbări destul de neplăcute. Rivalităţile şi compromisurile sunt la ordinea zilei, aşa că stresul îţi „demontează“ toate intenţiile bune.

Iubire – 1, Sănătate – 1, Bani – 3

BALANŢĂ

Reuşeşti prin răbdare să aplanezi declanşarea unui conflict la serviciu. Cei necăsătoriţi se pot baza în continuare pe ajutorul părinţilor în orice situaţie. Îţi achiţi la timp datoriile şi scapi de reproşurile familiei ori ale persoanei iubite.

Iubire – 3, Sănătate – 1, Bani – 2

SCORPION

Găseşti soluţii pentru toate problemele cotidiene, numai că nu eşti convins că vei mai fi lăsat de către şefi să le pui în practică. După-amiază, ai necazuri familiale inedite, pe care nu ştii cum să le rezolvi. Seara, ajuţi iar o rudă prin alianţă.

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2

SĂGETĂTOR

Nu accepţi ofertele ilegale, în primul rând pentru că te consideri un om de onoare. După-amiază, surprinzător, cei care ieri te-au răsfăţat astăzi te calomniază. Ţi se oferă prilejul să te împaci cu o persoană pe care o respecţi ca pe un părinte.

Iubire – 3, Sănătate – 3, Bani – 2

CAPRICORN

Pentru că ai reuşit să-i ajuţi şi pe adversari şi să-i scapi din situaţii dificile numai prin propriile forţe, eşti după-amiază răsplătit şi lăudat. Ai fi dorit mai multă decenţă. Simţi totuşi, după mult timp, ce înseamnă mulţumirea sufletească.

Iubire – 2, Sănătate – 2, Bani – 3

VĂRSĂTOR

O parte dintre foştii parteneri îţi devin rivali şi sunt foarte periculoşi deoarece îţi cunosc toate modurile de acţiune. Oricum, scapi, spre mirarea ta, de o povară financiară cu ajutorul rudelor apropiate, care până acum ţi-au pus numai beţe în roate.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 3

PEŞTI

Îţi pui în practică intrigile şi reuşeşti să-ţi compromiţi toţi adversarii (mai bine zis, adversarele), numai că nu te bucuri câtuşi de puţin. Victoria are un gust cam amar. După-amiază devii foarte irascibil, fără a avea vreun motiv bine precizat.

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2

SÂMBĂTĂ, 28 DECEMBRIE

BERBEC

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii chiar sunt „forţaţi” să facă delegaţii în străinătate. După-amiază, nici rudele apropiate, protectorii şi amicii nu sunt prea diplomaţi cu tine şi parcă ţi-a dispărut dintr-odată pofta de viaţă.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 2

TAUR

Relaţia cu persoana iubită este parcă şi mai tensionată, în primul rând pentru că aceasta se simte obligată să-ţi ţină din nou „lecţii” de conduită. Este posibil să nu reuşeşti să-ţi achiţi datoriile şi să fie necesar să apelezi la ajutoare amicale.

Iubire – 1, Sănătate – 3, Bani – 1

GEMENI

Nici colegii, nici prietenii nu te sprijină suficient, iar obligaţiile te ţin departe de casă. Sistezi pentru moment diligenţele necesare unor deplasări mai lungi şi faci „investiţii” pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a unei rude prin alianţă.

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2

RAC

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu te poţi baza pe partenerul de viaţă. Îţi asumi de bunăvoie mai multe activităţi decât poţi finaliza şi intri în criză de timp. Majoritatea nativilor se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri cu probleme.

Iubire – 3, Sănătate – 3, Bani – 2

LEU

Pot apărea excelente rezultate financiare şi relaţii colegiale excepţionale, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească brusc actuala echipă. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Iubire – 2, Sănătate – 2, Bani – 2

FECIOARĂ

Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi par gata să accepte orice propunere interesantă. Seara, casa ta este plină de oaspeţi şi nu ai cum să ocoleşti o întâlnire festivă cu o parte dintre foştii şi actualii amici.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 2

BALANŢA

Nu îţi plac mai deloc schimbările care au loc acum la nivel familial, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faci faţă cheltuielilor comune. Toată ziua, vorbeşti prea mult, dezvălui secrete şi faci excese alimentare mult prea periculoase.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 1

SCORPION

Preferi să nu mai vorbeşti cu nimeni întreaga zi despre intenţiile tale (familiştii vor să se separe de persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita stresul unor critici nemeritate din partea rudelor apropiate).

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2

SĂGETĂTOR

Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele pur colegiale (ori invers), însă au parte de reacţii agresive şi vor renunţa fără multe regrete.

Iubire – 1, Sănătate – 3, Bani – 3

CAPRICORN

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să te înţeleagă cu adevărat. Deşi eşti admirat şi adorat, preferi să-ţi păstrezi independenţa şi refuzi fără tact avansurile erotice din partea persoanelor necunoscute.

Iubire – 2, Sănătate – 2, Bani – 2

VĂRSĂTOR

Consideri că în acest weekend este necesar să acorzi mai multă atenţie „perfecţionării” într-un anumit domeniu ori să extinzi activităţile lucrative actuale. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice pentru toţi nativii din toate punctele de vedere.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 3

PEŞTI

Îţi afirmi personalitatea întregul weekend într-o manieră cam prea excesivă. Seara, vei prefera să „reconfigurezi” relaţiile cu persoana iubită, pentru ca apoi să reorganizezi, după acelaşi tipic, aproape toate relaţiile familiale ori de prietenie.

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2


 

DUMINICĂ, 29 DECEMBRIE

BERBEC

Sunt excluse toate călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate deplasările locale, din ce în ce mai multe şi mai stresante. Apelezi la un vocabular lipsit de „subtilităţi”, eşti foarte pretenţios şi lipsit total de diplomaţia de până acum.

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2

TAUR

Cei mai mulţi fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. Întreaga zi, prevalează pasiunile şi, oricât de mult doreşti să ascunzi prin ce treci, ai şi tendinţa imprevizibilă de a te lăuda fără oprire. Aventuri netăinuite.

Iubire – 3, Sănătate – 1, Bani – 2

GEMENI

Oricât de greu le va fi, aceşti nativi îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. Din ce în ce mai sensibili, foarte imprevizibili şi mult prea originali, exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor (nu refuză aventurile erotice).

Iubire – 3, Sănătate – 1, Bani – 3

RAC

Există pericolul ca majoritatea acestor nativi să se îndrăgostească iremediabil de un bun prieten. Speri şi că inspiraţia profesională maximă poate va aduce mult dorita promovare. Unii nativi chiar doresc o călătorie mai lungă peste hotare.

Iubire – 2, Sănătate – 2, Bani – 2

LEU

Plin de fantezie, dar şi foarte energic, începi prin a construi un plan de activitate casnică, pentru a îmbunătăţi mai ales aspectul căminului propriu, şi sfârşeşti prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarii se decid să treacă la atac.

Iubire – 2, Sănătate – 3, Bani – 2

FECIOARĂ

Munceşti cel mai mult, cu dăruire şi abnegaţie. Eşti inspirat şi… foarte senzual. E de preferat ca studenţii să nu refuze bursele de studiu în străinătate, iar patronii să nu renunţe la contractele externe. Celibatarii refuză orice fel de pretendent.

Iubire – 2, Sănătate – 2, Bani – 2

BALANŢA

Te simţi bine, cu toate că medicii susţin că ar trebui să faci mai multe analize. Nu sunt excluse neînţelegerile cu persoana iubită, care este şi puţin invidioasă. Protectorii nu mai au răbdare, mai ales că situaţia ta financiară este iar la pământ.

Iubire – 1, Sănătate – 2, Bani – 1

SCORPION

Nu doar doreşti să faci o călătorie în străinătate, dar ţi se impune o astfel de situaţie (ori o deplasare mai lungă în provincie). Relaţiile cu persoana iubită rămân tensionate, iar cele familiale se caracterizează prin numeroase ciocniri de interese.

Iubire – 1, Sănătate – 2, Bani – 2

SĂGETĂTOR

Familiştii care au copii sunt cei mai stresaţi şi nu le vine să creadă că progeniturile lor se revoltă, mai ales din pricina cadourilor primite de Crăciun. Toţi celibatarii primesc cereri pe care le analizează la rece, însă amână să dea un răspuns clar.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 3

CAPRICORN

Cu toate că în continuare se bucură de succese financiare mult invidiate de toţi cei din anturaj, aceşti nativi se simt permanent supravegheaţi şi au senzaţia că li se pun continuu beţe în roate. Celibatarii par decişi să se căsătorească repede.

Iubire – 2, Sănătate – 1, Bani – 3

VĂRSĂTOR

Cei mai mulţi se consideră foarte norocoşi, cu toate că nu mai au şansele financiare de până acum (mai precis, chiar dacă acestea apar, banii sunt dirijaţi către plata unor „facturi” imense). Toţi nativii muncesc cu îndârjire maximă şi în… bucătărie.

Iubire – 2, Sănătate – 2, Bani – 1

PEŞTI

Eşti exuberant, vrei să-ţi trăieşti viaţa, să te distrezi, să uiţi de toate necazurile, dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarii nici nu vor să audă de căsătorie, iar familiştii nu ştiu cum să scape de toate responsabilităţile casnice.

Iubire – 1, Sănătate – 3, Bani – 2

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri