HOROSCOP 29 octombrie - 12 noiembrie. Are loc un eveniment astrologic rar, care simbolizează moartea, renaşterea şi transformarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmează o perioadă în care cu toţii vom avea parte de şocuri FOTO Shutterstock
Urmează o perioadă în care cu toţii vom avea parte de şocuri FOTO Shutterstock

Luna nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, vine să zguduie sistemul. Luna este în opoziţie cu Uranus, planeta şocului şi a admiraţiei. Cu toţii vom avea parte de şocuri, care produc disconfort şi reverberaţii plăcute în acelaşi timp. Este ca o explozie de energie, care îndeamnă la schimbare, transformare profundă. Ieşim din relaţii toxice, schimbăm locuri de muncă, rezolvăm probleme de sănătate, schimbăm domicilii.

„Luna noiembrie nu va fi una simplă şi ar fi bine să ne pregătim pentru tot felul de surprize care vizează relaţia cu instituţiile statului, indiferent dacă eşti în România sau în oricare altă ţară‟, spune astrologul Alexandra Coman. Se întrevăd aşteptări nerealiste la nivel înalt, cauzate de tranziţia planetei Uranus prin zodia Taur, şi se aplică politica struţului, considerându-se că problemele nu sunt atât de mari precum par, dar ele sunt cu mult mai mari.

În ceea ce priveşte felul în care ne raportăm la viaţa de zi cu zi, va apărea o atenţie şi o responsabilitate mult mai mare legată de felul în care ne cheltuim banii. Se întrevăd momente de cotitură, de transformare, care vin şi repercutează din 2020 încoace. Acum, în această perioadă, putem închide lucruri care au rămas deschise de anul trecut. Putem închide, limita, bloca, scoate din viaţa noastră lucruri care vin din anul 2020.

Luna nouă şi Luna plină din noiembrie 2020 impactează Luna nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, şi Luna plină a lunii noiembrie 2021, în zodia Taur, de pe 19 noiembrie. „Este un eveniment rar!‟, subliniază astrologul, iar toate acestea, în luna noiembrie, lună sub influenţa zodiei Scorpion, care reprezintă moartea, renaşterea şi transformarea.

Berbec

Financiar, puteţi merge la cealaltă extremă, rupând un acord, finalizând un credit ori o afacere comună poate deveni oficială acum. Se vor reflecta, de asemenea, investiţiile, resursele comune şi bogăţia pe termen lung, şi bine-ar fi să vă examinaţi planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obţine acord sau puteţi găsi modalităţi de a vă creşte suma din cont prin fluxuri de venituri pasive.

Citeşte aici horoscopul pentru următoarele două săptămâni pentru fiecare zodie în parte.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite