FOTO Evoluţia relaţiei: el, în hainele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Javi, unul dintre bărbaţii fotografiaţi de Uriarte în proiectul său FOTO www.jonuriarte.es
Javi, unul dintre bărbaţii fotografiaţi de Uriarte în proiectul său FOTO www.jonuriarte.es

Bărbaţii au îmbrăcat hainele femeilor din diverse motive, de-a lungul timpului: fie ca o opţiune personală, o declaraţie politică sau un show de solidaritate. Dar pentru artistul spaniol Jon Uriarte, ei au purtat hainele iubitelor pentru a ilustra schimbările moderne ale rolurilor într-o relaţie.

Proiectul fotografic „The Men Under The Influence” (Bărbaţii sub influenţă), realizat de fotograful Jon Uriarte, a pornit în urma unor discuţii cu mai mulţi prieteni d-ai săi despre cum relaţiile au evoluat, dar, mai ales, despre imaginea viitoare pe care generaţiile ce vor veni o vor crea, potrivit „Huffington Post”.

Deşi, iniţial, Uriarte a pozat cuplurile împreună, a realizat că bărbaţii sunt mult mai frapanţi singuri în imagine. „Fortografiile vor să capteze lipsele de referinţă ale bărbaţilor, acum că femeile au făcut un pas înainte şi sunt parteneri egali”, explică artistul pe site-ul personal.

Uriarte a fotografiat bărbaţii în cel mai firesc spaţiu al lor: casa pe care o împarte fiecare cu partenera sa, de-a lungul a trei ani, în Statele Unite ale Americii.

jon uriarte men under the inffluence
jon uriarte barbati imbracati ca femeile
jon uriarte men under the inffluence
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite