FOTO Boschetar superstar: bărbatul fără adăpost care schimbă două ţinute pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvik nu a dorit să îi spună fotografului de unde are toate hainele. FOTO Mirror Uk
Salvik nu a dorit să îi spună fotografului de unde are toate hainele. FOTO Mirror Uk

Slavik, un bărbat fără adăpost în vârstă de 55 de ani, a fost remarcat pe străzile din Liviv, Ucraina, datorită stilului său vestimentar deosebit.

Vestimentaţia sa nonconformistă i-a atras atenţia fotografului Yurko Dyachyshyn, acesta realizând aproximativ 100 de cadre cu ţinutele lui Slavik, care schimba uneori şi două ţinute pe zi. În plus, vagabondul ucrainian deosebit de preocupat de înfăţişare îşi schimba tunsoarea frecvent, îşi tundea barba regulat, ba chiar îşi epila şi axilele. Slavik este, potrivit lui Dychyshyn, cel mai „la modă vagabond din lume”.

 „Cerşeşte pe străzile din Lviv, cere mărunt, dar nu este enervant. Bea, de obicei, alcool, în mare parte bere, însă nu se poate spune despre el că este alcoolic”, mai spune fotograful, potrivit publicaţiei „Mirror”.

image
image

Întâlnirile fotografului cu Slavik s-au transformat într-o relaţie ciudată de prietenie, care a ţinut până când bărbatul a dispărut de pe străzile Lvivului, în ianuarie 2013. Fotografiile au fost realizate în timpul întâlnirilor ocazionale dintre el şi Dyachyshyn, pe parcursul a doi ani.

image

„Mă întâlneam cu el ori zilnic, ori la câteva săptămâni, ori luni. Am început să ne cunoaştem şi uneori venea pe unde ştia că mă găseşte, alteori îl căutam eu”, povesteşte fotograful.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite