Cum arată modelele „Playboy”, pozate şi la 60 de ani după ce au arătat totul în paginile celebrei reviste pentru bărbaţi FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista „Playboy” a lansat cariera a zeci de tinere anonime, iar după 45 sau chiar 60 de ani de la debutul în paginile publicaţiei dedicate sexului puternic, o parte din acestea au acceptat să pozeze din nou în ipostaze provocatoare, chiar dacă la vârsta de 82 sau 65 de ani.

Miss Martie 1954 sau Miss Ianuarie 1979 se numără printre modelele care au acceptat provocarea publicaţiei americane New York Magazine şi au reeditat, în 2014, şedinţele foto sexy realizate în urmă cu 60 sau 35 de ani pentru revista „Playboy”.

Doamnele care au acceptat să redevină modele sexy au făcut carieră ca jurnaliste, şi-au pus pe picioare propriile afaceri, au lucrat în relaţii publice sau ca decoratori de interioare după ce în tinereţe au fost iepuraşi Playboy, notează portalul Bored Panda.

Miss iunie 1969, Helena Antonaccio, 65 de ani, specialist la un adăpost pentru câini 

Helena Antonaccio a făcut o şcoală de modelling după ce a terminat liceul, dar i s-a spus că pare mult prea inocentă pentru ce se dorea la acel moment, nu arăta suficient de sexy, aşa că nici contractele nu au apărut prea curând. Apoi a primit un loc de muncă în cadrul exclusivistului Club Playboy, iar asta i-a deschis uşile către celebrul conac Playboy. După apariţia în paginile revistei, a locuit o scurtă perioadă la conac, unde s-a simţit răsfăţată de plimbările cu limuzina, de petreceri, mai ales că fiecare fată avea pe atunci la dispoziţie un majordom, o menajeră şi un şofer personal. 

image

Captură YouTube 

image

FOTO Bored Panda/Nadav Kander

Miss Februarie 1976, Laura Aldridge, 59 de ani, decorator de interioare

Miss Februarie 1976 îşi aduce aminte că în tinereţe bărbaţii nu erau prea interesaţi de ceea ce gândeşte, mai ales că era Playmate şi reprezenta, mai degrabă, un trofeu sexual pentru ei. Aceasta povesteşte că i-a spus uneia dintre fiicele ei că a pozat în Playboy pe când avea 10 ani, iar copila a primit vestea încântată. Peste ani, ambele fiice au devenit modele, una dintre ele pentru Victoria’s Secret.

image

FOTO Bored Panda/Nadav Kander

Miss Ianuarie 1972, Marilyn Cole Lownes, 65 de ani, jurnalist

A lăsat munca de funcţionar pentru un loc de muncă la Clubul Playboy, unde câştiga o mulţime de bani doar pentru că zâmbea frumos, iar la interviu a trebuit să treacă şi peste proba costumului de baie. Aşa a ajuns să fie Playmate şi recunoaşte că a avut o tinereţe zbuciumată, în care a făcut nenumărate nebunii. 

image

FOTO Bored Panda/Nadav Kander

Miss Martie 1954, Dolores Del Monte, 82 de ani, specialist în relaţii publice

Dolores Del Monte era o actriţă aspirantă în 1954, când a acceptat să facă o şedinţă foto sexy, pentru 50 de dolari ora de muncă. Del Monte s-a căsătorit la scurt timp după realizarea pictorialului şi a avut trei copii. Abia după 25 de ani, fiul ei a descoperit într-o veche colecţie de reviste „Playboy” fotografiile făcute înainte de mariaj şi Dolores a avut un şoc când a aflat vestea astfel. S-a simţit jenată că fiul ei a descoperit fotografiile, dar şi flatată că a fost selectată să apară într-una dintre cele mai populare reviste din lume.

image

FOTO Bored Panda/Nadav Kander

Miss Decembrie 1979, Candace Jordan, 60 de ani, jurnalist monden  

Miss Decembrie 1979 a fost o rebelă de când se ştie. După terminarea liceului a obţinut o brusă de studii la Universitatea din St. Louis, dar s-a gândit că se va plictisi teribil în perioada studiilor şi a renunţat. A preferat să lucreze la Clubul Playboy şi apoi a ajuns în paginile revisitei pentru bărbaţi. A apărut în filmul „Risky Business” alături de celebrul actor Tom Cruise, chiar dacă interpreta doar rolul unei prostituate, apoi a lucrat ca model, după care a continuat ca jurnalist de showbiz. Candance a fost întotdeauna încântată de respectul arătat de fanii Playboy femeilor care au apărut în paginile ediţiei americane a revistei, după cum declara aceasta în New York Magazine

image

FOTO Bored Panda/Nadav Kander

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri