VIDEO "Marţi, după Crăciun" va fi difuzat în SUA

0
0

Ultimul film al regizorului Radu Muntean, "Marţi, după Crăciun", va rula în cinematografele americane din mai 2001 după ce a fost cumpărat de compania Lorber Films, informează indiewire.com.

Compania Lorber Films va lansa pelicula în cinematografe în mai 2011, la Film Forum din New York, filmul urmând să fie ulterior distribuit la nivel naţional.

"Estetica observaţională strălucitoare disecă o relaţie adulteră comună cu sensibilitate şi intuiţie - momentele lumeşti sunt îmbibate cu subtilitate şi cu impact care îţi poate produce un atac de cord", a declarat Richard Lorber, co-preşedinte şi CEO al Lorber Films.

Potrivit companiei de distribuţie, americanii au fost impresionaţi de peliculă la vizionarea din cadrul Festivalului de la Cannes.

Până în mai, pelicula "Marţi, după Crăciun" va fi proiectată în SUA chiar în zilele următoare, la New York Film Festival, eveniment programat în intervalul 24 septembrie - 10 octombrie. La acelaşi festival va fi prezentată şi noua peliculă regizată de Cristi Puiu, "Aurora".

Filmul "Marţi, după Crăciun" spune povestea lui Paul Hanganu (Mimi Brănescu), care este căsătorit cu Adriana (Mirela Oprişor) de zece ani. Cei doi soţi par să aibă o relaţie fericită alături de fetiţa lor. De şase luni însă, Paul are o relaţie extraconjugală cu Raluca (Maria Popistaşu), medic stomatolog în vârstă de 27 de ani. O întâlnire neaşteptată între cele două femei îl obligă pe Paul să ia o decizie dificilă.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite