O vânătoare digitală de comori în aer liber, în Festivalul de Teatru de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personajul The Riddle, în căutare de comori digitale
Personajul The Riddle, în căutare de comori digitale

Este primul an în care Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) oferă o experienţă tip treasure hunt, pe toată perioada festivalului, până pe 3 iulie, iniţiativă la care Colt s-a alăturat cu bucurie. FITS face o invitaţie la joacă pe străzile Sibiului, la explorare şi rezolvare de ghicitori cu ajutorul telefonului mobil.

  The Riddle a fost creat ca răspuns direct la pandemia globală prin care am trecut cu toţii, fiind axat pe o preocupare actuală a societăţii – consumul nostru digital de tehnologie. Ideea The Riddle este aceea de a trimite proiecte si nu actori, în diferite locaţii din lumea întreagă, de a gândi evenimentele culturale într-un mod sustenabil, sprijinind mediul şi comunitatea.

“La Colt susţinem multiculturalitatea, comunicarea şi tehnologia, iar FITS le împleteşte magic. Pentru noi, colaborarea cu FITS este începutul unei frumoase prietenii pe care ne dorim să o continuăm în anii următori prin implicarea noastră în proiecte valoroase pentru comunitate. Fiind o companie de telecomunicaţii, iubim tehnologia, dar în acelaşi timp facem toate eforturile pentru a deveni o companie cu zero carbon footprint, aşa că ideea The Riddle a rezonat cu noi din primul moment”, a declarat Alexandru Matenciuc, Country Manager Colt România.

 Personajul central The Riddle, "Pæn" îi aşteaptă pe spectatori la start, în Piaţa Habermann, în fiecare zi, între orele 9.00 – 22.00, şi îi încurajează să redescoperim minunile din aer liber, căutând coduri QR, rezolvând ghicitori, creând şi împărtăşind propriile mişcări de dans. E o experienţă care  va antrena mintea şi corpul.

Premiul pregătit pentru cel mai norocos participant este accesul la fabulosul spectacol Faust - 2 bilete, în cadrul stagiunii din toamnă.

The riddle

Colt transformă modul în care funcţionează lumea prin puterea conectivităţii. Reţeaua Colt IQ conectează peste 900 de centre de date din Europa, Asia şi cele mai mari centre de afaceri din America de Nord, cu peste 29.000 de centre de date conectate la reţeaua sa. Recunoscut ca inovator şi pionier în reţelele definite prin software (SDN) şi virtualizarea funcţiilor de reţea (NFV), Colt este una dintre cele mai sigure companii din industrie fiind capabilă să ofere clienţilor săi cea mai bună experienţă la un preţ competitiv.

Colt (instagram: colt.romania folosind hashtag-urile #TheRiddleExperience #ArtsUnboxed #OutdoorArts) împlineşte anul acesta 30 de ani de activitate iar sediul din Sibiu a ajuns să numere 200 de oameni entuziaşti.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite