INTERVIURILE FNT Ilona Brezoianu şi Lia Bugnar, „fetele din curcubeu“, la Festivalul Naţional de Teatru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilona Brezoianu şi Lia Bugnar, în studoiul la Adevărul Live  FOTO: Eduard Enea
Ilona Brezoianu şi Lia Bugnar, în studoiul la Adevărul Live  FOTO: Eduard Enea

Începând de astăzi şi până pe 31 octombrie, Adevărul Live prezintă, de luni până vineri, de la orele 11.00 şi 14.00, "Interviurile FNT", o serie de întâlniri speciale cu importanţi oameni de teatru, în preambulul Festivalului Naţional de Teatru (21-30 octombrie), cel mai important eveniment dedicat teatrului românesc.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Seria de interviuri a fost deschisă de Ilona Brezoianu şi Lia Bugnar, care vor fi prezente în FNT cu spectacolul "Fata din curcubeu", un one-woman-show care deja a fost apreciat şi premiat, atât în versiunea actuală, cât şi în altele, una dintre ele fiind în interpretarea actriţei Tania Popa, recent întoarsă de la Moscova cu acest spectacol.

Spectacolul al cărui text este scris de Lia Bugnar şi jucat impecabil de Ilona Brezoianu va avea o reprezentaţie în cadrul FNT pe 21 şi pe 22 octombrie, la Godot Cafe Teatru, de la ora 22.00.

O femeie a străzii îşi spune povestea celor care trec pe lângă ea, fără să o asculte. "Curcubeu" este un cinematograf în care această femeie îşi duce clienţii, fiind prea săracă pentru a închiria o cameră la hotel. Povestea vieţii ei pe care pare să o spună iar şi iar, deşi nimeni nu are răgazul să o asculte, este surprinzătoare şi plină de referinţe cinematografice dobândite involuntar în timp ce practică cea mai veche meserie din lume, întreruptă pe alocuri de cântece pe care tot ea le cântă. Calitatea spectacolului stă în simplitate, frumuseţea poveştilor şi capacitatea actriţei de a trece cu uşurinţă de la comedie la dramă şi înapoi, intr-un du-te vino emoţional absolut catharsizant pentru spectator. 

Lia Bugnar FOTO Eduard Enea

FOTOGRAFII: Eduard Enea

Cele două actriţe s-au aflat în studioul Adevărul Live de la ora 11.00, deschizând această serie de Interviuri FNT

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite