Comedia romantică „Bună! Ce faci?“, pe DVD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la lansarea în cinematografe, comedia romantică „Bună! Ce faci?", în regia lui Alexandru Maftei, este disponibilă pe DVD.


Filmul poate fi găsit în reţeaua de librării Cărtureşti începând din această săptămână, la Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Suceava, Iaşi, Braşov şi Arad.

DVD-ul este o premieră în România din punct de vedere tehnic, fiind masterizat după copia digitală de înaltă rezoluţie a filmului. Imaginea are o calitate foarte bună, iar sunetul este Dolby 5.1. Meniul conţine subtitluri în engleză şi franceză.

„Bună! Ce faci?" a avut, până în prezent, 17.065 de spectatori în România. Recent, filmul a primit 5 nominalizări la premiile Gopo de anul acesta: pentru imagine (Radu Aldea), muzică (Dragoș Alexandru), montaj (Mihai Codleanu), costume (Nicoleta Cârnu) şi coafură şi machiaj (Domnica Bodogan şi Dana Roşeanu).

Regizorul filmului, Alexandru Maftei, a fost inclus de către prestigioasa revistă de specialitate americană „Variety" în topul pe 2011 al celor mai promiţători zece cineaşti europeni. „Bună! Ce faci?" a fost prezentat în secțiunea rezervată celor zece regizori la Karlovy Vary.


Citeşte un interviu cu Alexandru Maftei, regizorul filmului şi cu Dana Voicu, actriţă: „Ne-am dorit să facem un film de dragoste“


„Bună! Ce faci?" este povestea a doi soţi care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Fiecare dintre ei îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat nebun, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit amantul perfect pe net. Atracţia pentru iubitul virtual e tulburată de sentimentul de vinovăţie, însă nici unul nu bănuieşte că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.

Rolurile celor doi soţi sunt interpretate de Ionel Mihăilescu şi Dana Voicu, iar cel al fiului, de Paul Diaconescu. În roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Păduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir şi Sabrina Iaschevici.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite