Bogdan Stanoevici şi Sanda Ladoşi, directori ai Circului Globus din Bucureşti

0
0
Sanda Ladoşi este o cântăreaţă cunoscută pentru hitul „Când vine seara“ 1993
Sanda Ladoşi este o cântăreaţă cunoscută pentru hitul „Când vine seara“ 1993

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din Bucureşti, iar Sanda Ladoşi va ocupa poziţia de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, prin dispiziţia primarului general Gabriela Firea. Noua echipă managerială are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua „eră” în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale.

Gabriela Firea, Primar General al Capitalei., a declarat despre noile numiri în fucţie de la Circul Globus: „Sunt convinsă că experienţa artistică şi managerială a domnului Stanoevici, precum şi perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală, îl recomandă cu prisosinţă pentru această poziţie. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoşi îi va facilita interacţiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes şi sper să ducă la bun sfârşit proiectul acesta atât de ambiţios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toţi angajaţii circului!”


Noua echipă de conducere a Circului Globus are planuri mari şi idei inovatoare pentru perioada care va urma

.

Bogdan Stanoevici (foto), director general interimar Circul Globus:
„Sub cupola Circului imi doresc sa rasune rasetele copiilor, pentru ca binele copiilor este principala noastra preocupare.

image
Sub cupola Circului îmi doresc să putem creea o altă lume, mai bună şi mai frumoasă, în care mici şi mari îşi doresc să se regăsească pentru câteva clipe de visare, pentru câteva clipe într-o altă lume, pentru câteva clipe în Lumea Magică a Circului…

Am avut şansa să joc alături de mulţi artişti ai Circului Globus şi am fost la fiecare spectacol fascinat de înaltul profesionalism şi pasiunea cu care Artiştii Circului îşi făceau meseria. O meserie grea şi rară. Am avut atunci plăcerea să cunosc, din interior, marea familie a artiştilor Circului Globus.
Acum, am onoarea, bucuria şi dorinţa de a crea o mare familie artistică, formată din Artiştii Circului, Actori, Dansatori şi Cântareţi, pentru ca în Arenă să putem arăta tuturor, prin spectacolele pe care le vom face, o altă imagine a României Frumoase”.Sanda Ladoşi, director adjunct Circul Globus:
"Este o provocare pe care o aşteptam. După 30 de ani în care scena a fost casa mea, a venit momentul să împărtăşesc toată experienţa acumulată cu un colectiv nou, cu o echipă de profesionişti. Circul înseamnă pasiune. Pasiune pentru perfecţiune, pasiune pentru a fi mai bun, mai creativ, de la un spectacol la altul. Pasiunea pentru artă, pentru spectacol, va fi cea care ne va conduce în regândirea conceptului actual de circ. Vom porni de la zero, dar, alături de artiştii desăvârşiţi de la circul Globus, vom arăta în curând un spectacol nou, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori din primul, până în ultimul moment. Sunt o veche admiratoare si prietenă a Circului Globus, şi am certitudinea că, prin dăruire şi respect reciproc, echipa va atinge multe obiective ambiţioase. Este promisiunea pe care o facem publicului”.

Sanda Ladoşi va concerta diseară la Grand

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat in Ministerul Culturii în perioada ianuarie - decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni in Guvernul Victor Ponta. De profesie actor, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Sania albastră", de Ioan Cărmăzan, "Noi, cei din linia întâi", de Sergiu Nicolaescu, "Tertium non datur", de Lucian Pintilie, şi "Cel ales", de Cristian Comeagă. Cu câteva luni înainte de Revoluţia din 1989, acesta a părăsit România, stabilindu-se în Franţa, unde şi-a continuat cariera actoricească. Stanoevici a revenit în România în anul 2011.

Sanda Ladoşi este o cunoscută interpretă de muzică uşoară, cu un palmares materializat în 5 albume:
•       Când vine seara (1993)
•       Între noi mai e un pas (1994)
•       Nu mă iubi (1997)
•       Mi-e dor (1999)
•       Khalini (2006)

şi premii de interpretare şi creaţie, dintre care amintim:

-       1988 premiul I la secţiunea interpretare festivalului Mamaia
-       1994 locul II la festivalul Mamaia împreună cu Ştefan Iordache
-       1995 locul III la secţiunea de creaţie a Festivalului Mamaia, cu piesa Eu vreau să-ţi spun că te ador
-       1999 premiul III la festivalul Mamaia, secţiunea compoziţie
-       2004 câştigă selecţia naţională pentru concursul Eurovision - piesa I Admit


 

Mai multe - Cultură

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite