Cele mai stupide morţi: cazurile tinerilor care şi-au pierdut viaţa încercând să facă selfie-uri inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
49 de tineri şi-au pierdut viaţa încercând să realizeze fotografii inedite. Foto unen.mn
49 de tineri şi-au pierdut viaţa încercând să realizeze fotografii inedite. Foto unen.mn

Moda selfie-urilor extreme provoacă victime. În ultimii doi ani, 49 de tineri şi-au pierdut viaţa încercând să realizeze fotografii inedite, în cele mai periculoase locuri din lume.

În ultimii doi ani s-au înregistrat 49 de cazuri ale unor oameni ce au murit în încercare de a face selfie-ul perfect. Vârsta medie perfectă a victimelor este în vârstă de 21 de ani, scrie Fox News. 

În lume, autorităţile au început să organizeze campanii pentru a-i determina tineri să se gândească de două ori înainte de a se expune unor situaţii de risc, doar pentru a face fotografii inedite. 

Guvernul din Rusia a organizat o astfel de campanile, iniţiativa venind  după o serie de accidente în care adolescenţii au fost grav răniţi sau ucişi.

Şi India intensifică eforturilor de prevenire a deceselor legate de această pasiune a tinerilor.

Oamenii se urcă pe clădiri, poduri rulante şi chiar şantierele de construcţii doar pentru a obţine fotografii incredibile. Plecând de la ideea că moda selfie-urilor extreme a explodat, Fox News a realizat o listă a celor mai periculoase locuri din lume în care oamenii au murit în încercarea de a realize fotografia perfectă:

Triana Bridge din Sevilla, Spania


Doar dacă nu eşti bungee jumping, legat de corzi puternice şi un ham în jurul tău, agăţatul sau statul în picioare pe balustrada unui pod este un lucru extreme de periculos. În 2014, un tanar de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să-şi facă un selfie cu Puente de Triana pe fundal.

locuri periculoase

Cabo da Raca, Portugalia


Un tânăr polonez şi soţia acestuia şi-au pierdut viaţa după ce au încercat să facă un selfie pe faleza Cabo da Raca din Portugalia. Ei au căzut zeci de metri în gol, copiii acestora fiind martori la incident. Părinţii au trecut printr-o barieră pentru a face fotografia mult visată, însă nu au luat în calcul pericolul la care se supun.

locuri periculoase

Pe liniile de tramvai şi trenuri



Liniile de tren nu reprezintă un loc inspirat în care să puteţi realiza un selfie, indiferent unde vă aflaţi în lume. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit electrocutat după căţărare pe partea de sus a unui tren, încercând să-şi facă un selfie cu prietenii.

selfie

Taj Mahal, India

În 2015, un turist japonez a murit după ce se presupune că a lunecat pe scările faimosului Taj Mahal. Omul a căzut în timp ce încerca sa să-şi facă un selfie cu palatul Royal Gate. 
 

Parcul Naţional Lacurile Plitvice, Croaţia

Un turist în vârstă de 20 de ani din Canada a scăzut de la o înălţime de 745 de metri în timp ce încerca să-şi facă un selfie în Parcul Naţional Lacurile Plitvice.  În 2015, un alt turist slovac a murit în acelaşi parc, căzând de pe o piatră, în încercarea de a-şi face o fotografie inedită.

croatia

Foto foxnews.com 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite