Cele mai neinspirate cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor: la ce trebuie să fie atenţi bărbaţii ca să nu-şi jignească iubitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cadou oferit femeii iubite trebuie să reflecte sentimentele soţului sau iubitului, dar şi să o încânte pe cea care îl primeşte. De aceea, reprezentanţii sexului puternic trebuie să fie atenţi atunci când aleg un cadou, pentru că acesta ar putea să transmită mesajul greşit.

Un abonament la sală

Deşi este un cadou cât se poate de util, nu ar trebui să-l oferiţi iubitei de Ziua Îndrăgostiţilor pentru că ar putea fi interpretat ca o invitaţie la a mai da jos câteva kilograme sau ca să-şi mai tonifieze trupul. Optează pentru un curs de călărie, eventual unul pe care îl puteţi face împreună, dar asta dacă ai idee că şi-ar putea dori aşa ceva. Este o activitate plăcută, care antrenează şi corpul, dar poate fi şi romantică.

Produse de înfrumuseţare care trebuie evitate

În perioada Sfântului Valentin, dar şi de 1 şi 8 Martie pe piaţă apar o mulţime de oferte şi de reduceri tentante la produse de înfrumuseţare, cum ar fi aparatele de epilat. Poate că a menţionat în treacăt faptul că are nevoie de unul şi chiar poţi să i-l faci cadou, dar nu de Ziua Îndrăgostiţilor, când mult mai indicat este să o surprinzi cu un cadou romantic. Deşi este un aparat practic, femeilor nu le place ca bărbaţii să le arate că ştiu prea bine câte eforturi fac pentru a fi mereu încântătoare. 

Lenjeria intimă nepotrivită

Seturile de lenjerie intimă sexy pot fi cadouri foarte potrivite pentru această zi, dar cu condiţia ca bărbatul să ştie foarte bine dimensiunile iubitei. Altfel, ar putea să-şi dezamăgească partenera şi chiar să o facă se se simtă jenată, mai ales dacă piesele vestimentare vor fi mult prea mici. O altă situaţie nefericită poate fi cea în care optează pentru o lenjerie de-a dreptul deocheată, similară cu cele purtate de actriţe în filmele pentru adulţi. Dacă nu obişnuiţi să faceţi astfel de gesturi în mod normal, la ocazii speciale, atunci nu vă aventuraţi. Ar putea să creadă că nu este suficient de îndrăzneaţă în dormitor.

Kama Sutra şi momentul oportun 

Şi legendara carte a dragostei poate să pară un cadou perfect pentru Valentine’s Day, dar asta cu condiţia ca cea căreia îi este dedicată să nu fie genul care ar prefera, mai degrabă, o culegere cu cele mai frumoase poveşti de dragoste din istorie. Dacă este o fire romantică şi destul de timidă, atunci lăsaţi Kama Sutra pentru momentul în care veţi decide de comun acord că doriţi să vă condimentaţi viaţa intimă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite