Cea mai scumpă cină din lume costă două milioane de dolari şi include un inel cu diamant: cum va fi răsfăţat cuplul ales pentru experienţa de lux FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai mari companii de extracţie a diamantelor din lume, World of Diamonds Group, a anunţat organizarea unui eveniment exclusivist în cadrul căruia va fi vândută o bijuterie cu diamant albastru estimată la 2 milioane de dolari. Un singur cuplu interesat atât de experienţă, cât şi de bijuterie va fi selectat din rândul a sute de persoane influente şi bogate din toată lumea.

Un inel cu diamant albastru purtat de actriţa Jane Seymour la o gală de prezentare a bijuteriei, care a avut loc primăvara aceasta, va fi vândut la pachet cu o experienţă de lux inclusă în preţul de 2 milioane de dolari.

Numai bijuteria, botezată „The Jane Seymour Vivid Blue Diamond Ring”, costă 2 milioane de dolari, însă compania de minerit şi extracţie a diamantelor a dorit să transforme achiziţionarea acesteia într-un moment de neuitat, perfect pentru o cerere în căsătorie sau pentru o aniversare.

Din sutele de clienţi interesaţi de pachetul de lux va fi ales un singur cuplu, în funcţie de influenţa pe care o are în lumea afacerilor şi de pasiunea pentru diamante, notează publicaţia Forbes.

Evenimentul, care va culmina cu înmânarea inelului cu diamant albastru, va dura opt ore şi va fi organizat în Singapore. Pentru început, cuplul va fi plimbat timp de 45 de minute cu elicopterul ca să se relaxeze admirând oraşul de la înălţime, după care a fi preluat de o maşină Rolls-Royce cu şofer (foto jos) şi condus la exclusivistul restaurant Ce’ La Vi. Aici, la etajul 75, 10.000 de trandafiri vor fi folosiţi pentru amenajarea locului, dar şi mobilier de lux personalizat, special comandat pentru această ocazie, care poate fi trimis cuplului după încheierea serii. 

image

FOTO forbes.com

Cina este formată din 18 feluri de mâncare, printre care delicatese ca languste din Noua Zeelandă, stridii cu spumă de şampanie, caviar Almas (cel mai scump din lume), friptură de vită, de miel şi de porumbel sau somon de Alaska. În meniu sunt incluse şi mai multe vinuri de colecţie, printre care unul vechi de 44 de ani şi un altul de 45 de ani, dar şi şampanie scumpă. 

image

Interiorul restaurantului Ce’ La Vi din Singapore. FOTO forbes.com

Cina se va încheia al apusul soarelui, odată cu prezentarea inelului cu diamant de 2.08 carate, urmată de o degustare de coniac fin. Cuplul are posibilitatea să rămână peste noapte într-un apartament de lux special rezervat cu această ocazie.

image

FOTO forbes.com

“Aceasta este una dintre cele mai scumpe cine din lume. Ne aşteptăm ca interesul pentru această experienţă să fie extrem de mare, dar numai două persoane vor avea acest privilegiu”, a declarat Karan Tilani, director în cadrul World of Diamonds Group.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite