Care sunt alimentele la care a renunţat Gwyneth Paltrow pentru a reuşi să se menţină în formă şi după 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow FOTO standard.co.uk
Gwyneth Paltrow FOTO standard.co.uk

Gwyneth Paltrow se menţine în formă urmând dieta macrobiotică, un regim alimentar ce presupune ca 60% din alimente să conţină boabe sau semninţe.

Gwyneth Paltrow este cunoscută pentru obsesia sa pentru un stil de viaţă sănătos, pe care l-a impus şi copiilor ei. Consumă alimente proaspete şi pune preţ pe calitate, nu cantitate.

Printre alimentele interzise în dieta ţinuta de Gwyneth Paltrow se numără dulciurile, produsele lactate, sucul de portocale, alcocolul, întrucât acestea îi provoacă foame, potrivit ziare.com.

Tot pentru a se menţine în formă, blondina face meditatie, masaje, precum si bai alternante cu apa calda si rece pentru o piele fermă.

Ce mănâncă Gwyneth Paltrow

Vedeta a spus pentru Harper’s Bazaar că îşi începe ziua consumând un pahar sau două de apă. Apoi savurează o cafea în linişte, iar după un timp îşi pregăteşte un smoothie pentru energie. Reţeta sa favorită conţine ulei de cocos, lapte de migdale, pudră de ciuperci şi vanilie şi pudră de limonadă.

Vedeta este adepta dietei macrobiotice

Gwyneth Paltrow se menţine în formă urmând dieta macrobiotică, un regim alimentar care funcţionează după următoarele reguli: 60% din porţia zilnică de alimente trebuie să conţină boabe sau seminţe întregi precum orez sau plante leguminoase aşa cum sunt fasolea, mazărea, lintea etc. Restul porţiei de hrană din meniu trebuie complet cu legume (dar fără cartofi) şi peste. În cadrul acestui regim nu este permis consumul de carne, de lactate (brânză, smântână, unt, caşcaval, caş, iaurt etc) precum şi a alimentelor supuse prelucrării industriale, al alcoolului dar şi a cofeinei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite