Capacitate fiecărei zodii de a se ţine de promisiuni: în cine să nu ai încredere niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Capacitate fiecărei zodii de a se
ţine de promisiuni
Capacitate fiecărei zodii de a se ţine de promisiuni

Fiecare zodie are predispoziţia de a se ţine sau nu de cuvânt. Dacă nativii Berbec sau Săgetător reuşesc să dezamăgească în mod repetat, Fecioarele sau Capricornii fac tot posibilul pentru a-şi respecta promisiunile.

Din păcate, fraza „îţi dau cuvântul meu“ nu are aceeaşi greutate pentru toată lumea. Unii oameni promit lucruri fără nici o intenţie de a respecta ceea ce spun, urmărind să se sustragă de la promisiuni sau angajamente, scrie yourtango.com.

Vă vine sau nu să credeţi, predispoziţia pentru acest lucru poate fi aflată în funcţie de zodie.

Berbec

De obicei încerci să îţi ţii promisiunile, chiar îţi doreşti mult acest lucru. Vrei ca toată lumea să fie fericită şi ai tendinţa să le promiţi chiar şi luna de pe cer. Totuşi, îţi propui să faci atât de multe lucruri, încât uiţi de o parte dintre ele. Nu o faci cu rea intenţie, dar nu ai timp să realizeazi tot ce îţi propui.

Taur

Cuvântul dat este lege pentru tine. Dacă spui că vei face ceva, cu siguranţă o vei face. Însă, din precauţie, foarte rar promiţi ceva. Este destul de dificil să îşi fie câştigată încrederea de la început şi nu vei promite nimic unei persoane care nu ţi-a dovedit că merită.

Gemeni

Adevărul este că vrei să te ţii de promisiunile făcute, dar nu este întotdeauna aşa uşor pentru tine. Cu toate acestea, ai un talent de a face să pară că ţi-ai păstrat cuvântul, chiar dacă nu ai făcut-o. Este greu să te superi pe nativii zodiei Gemeni când nu reuşesc să-şi ţină promisiunea, pentru că nu o fac din răutate, pur şi simplu sunt atenţia lor este mereu distrasă.

Rac

Urâţi ca cineva să se gândească la voi ca la o persoană care nu şi-a ţinut cuvântul sau care şi-a încălcat promisiunile, aşa că, în general, aveţi grijă să faceţi tot ce aţi spus. Nu veţi promite niciodată ceva ce nu sunteţi absolut siguri că puteţi să faceţi. Pentru voi, o promisiune încălcată  înseamnă o inimă zdrobită şi nu doriţi să provocaţi nimănui acest tip de durere.

Leu

Ştiţi că oamenii tindeţi să fiţi luaţi drept exemplu, deci este un semn de mândrie şi de onoare să încercaţi să vă păstraţi promisiunile. Cu toate acestea, pentru că Leii sunt adesea politicieni, au tendinţa de a face promisiuni greu de păstrat. Faceţi tot felul de promisiuni, dar vă simţiţi groaznic atunci când dezamăgiţi oamenii din jur.

Fecioară

Dacă îţi dai cuvântul în legătură cu ceva, vei face tot ce îţi stă în putere pentru a face acel lucru. Te simţi obligat să-ţi ţii promisiunile, aşa că nu vei promite ceva ce nu poţi face. Dacă cineva vrea să faci ceva care contravine principiilor tale, nu o vei face, indiferent care sunt consecinţele.

Balanţă

Vrei să fii plăcut de cei din jur şi ce metodă mai bună de a obţine aprecierea oamenilor decât de a le promite ceea ce vor? Este un lucru minunat că vrei să faci acest lucru, dar când nu îţi păstrezi cu adevărat cuvântul, o să fii dărâmat. Te siţi groaznic când dezamăgeşti pe cineva.

Scorpion

Scorpionii nu îşi vor da cuvântul decât după ce au verificat complet despre ce este vorba şi primeşte încrederea de care are nevoie de la persoana pe care urmează să o ajute. Ei simt că făgăduinţa încălcată este echivalentă cu minciuna. Şi urâţi mincinoşii.  Dacă este nevoie, lucraţi din greu pentru a face faţă unei promisiuni şi nu există prea multe lucruri care să vă oprească.

Săgetător

Nu iei niciodată promisiunile în serios. Le faci, nu te ţii de ele, dar nu e mare lucru pentru tine. Bine că sunteţi atât de distractivi şi optimişti încât le este greu celor din jur să fie supăraţi când nu reuşiţi să vă păstraţi cuvântul. Nu vă respectaţi promisiunile, dar sunteţi bucuroşi să daţi următoarea rundă de băuturi.

Capricorn

Cuvântul tău este important şi nu vei face o promisiune decât dacă ştii că o poţi păstra. Nu poţi să-i suporţi când oamenii nu-şi ţin promisiunile şi nu-ţi doreşti să intercaţionezi cu ei. Promisiunea nativilor Capricorn este ca economia din bancă: te poţi baza atunci când ai cel mai mult nevoie.

Vărsător

Se ţin de promisiuni, dar dacă persoana căreia îi promit ceva îi enervează, atunci sunteţi predispuşi să o învăţaţi o lecţie aprigă. De asemenea, nu veţi face o promisiune decât după ce aveţi o listă de motive pentru care merită să vă deranjaţi.

Peşti

Încercaţi să vă păstraţi promisiunile, chiar şi faţă de cei care nu au fost corecţi cu voi în trecut. Dacă data trecută ai dezamăgit la rândul tău pe cineva, când îţi va cere o favoare vei răspunde cu siguranţă pozitiv. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite