Pui şi ciuperci în sos de vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ni se făcuse poftă de o reţetă cu carne, dar o reţetă ceva mai specială. Nu complicată, fără fasoane, dar care efectiv să te facă să-ţi aminteşti de ea cu plăcere şi…cu poftă. Aşa că, după mai multe zile cu reţete de legume, am încercat această reţetă de pui şi ciuperci în sos de vin. Absolut delicioasă!

Pui şi ciuperci în sos de vin – Ingrediente

3 bucăţi piept de pui, fără pieliţe, tăiate pe jumătate

sare

piper

4 căni apă rece

¼ cană zahăr

sare

350 g ciuperci, tăiate felii

2 linguri unt

2 linguri ulei de măsline

2 căţei usturoi, pisaţi

2 cepe, tocate fin

1 cană supă de pui

½ cană vin alb, sec

½ cană smântână

2 crenguţe de cimbru

1 linguriţă muştar

1 linguriţă amidon de porumb, dizolvat într-o jumătate de cană de supă de pui

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite