Băutura preferată dezvăluie personalitatea consumatorului: ce fel de oameni sunt iubitorii de bere, vin, şampanie sau cocktail-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băutura
preferată dezvăluie personalitatea consumatorului. FOTO The Independent
Băutura preferată dezvăluie personalitatea consumatorului. FOTO The Independent

Băutura alcoolică preferată poate trăda tipul de personalitate a consumatorului. Fie că îţi place berea, vinul sau poate combinaţia de rom şi cola, alegerea spune mai multe decât o poţi face tu.

În funcţie de tipul băuturii preferate, psihologii pot dezvălui trăsăturile de personalitate ale fiecărei persoane. Dacă băutorii de vin sunt foarte sociabili, persoanele care beau gin sunt misterioase, iar iubitorii de mojito sunt aventuroşi, scrie independent.co.uk.

Cei care preferă cocktail-urile cu vodcă sunt sufletul petrecerii

Iubitorii de cocktail-uri sunt acel tip de persoane care imediat ce ajung la petrecere intră în acţiune. Când vine vorba de distracţie, ei sunt sufletul petrecerii, cerând în mod constant DJ-ului să dea muzica mai tare.

Iubitorii de vodka tind să „răsucească firul în patru“

bauturi the independent

„Băutorii de vodcă se împart în două categorii: cei care iubesc vodca bună şi cei care au auzit că băutura are 96 de calorii, este fără gluten, nu conţine zahăr şi o gramadă de alte lucruri“, spune Jared Brown, maestru distilator. „Dacă te încadrezi în a doua categorie, probabil eşti un iubitor al imaginilor cu avocado pe pâine prăjită de pe Instagram. Ar trebui să te bucuri de o băutură bună într-un club de noapte, fără a te simţi vinovat că te abaţi de la dietă. Luaţi în considerare trucurile de slăbit în afara zilelor de week-end“, a dăugat acesta.

Cei care preferă berea sunt foarte atenţi la detalii

bauturi the independent

Cei care beau bere sunt oameni care au încredere în propriul stil. Dacă sunteţi un iubitor al acestei licori, probabil sunteţi tipul de bărbat care preferă să-şi lase barbă. Sunteţi adepţii stilului cu geantă de piele, ghete şi jeans. Ca o trăsătură specifică, uneori tindeţi să deveniţi snobi.

Băutorii de vin sunt super sociabili

bauturi the independent

Băutorii de vin tind să-şi împartă secretele atunci când se întâlnesc la un pahar cu prietenii. Indiferent dacă vor sau nu să admită, băutorii de vin iubesc să bârfească. Cu un pahar de Pinot în mână, nu se gândesc la faptul că unele întrebări ar putea fi ceva mai personale sau că există posibilitatea să depăşească anumite limite.

Persoanele care beau gin sunt misterioase

bauturi the independent

Băutorii de gin sunt nişte traditionalişti convinşi. Nu le place atunci când oamenii comandă băutura în diverse combinaţii, cu excepţia persoanelor care întreţin atmosfera la petreceri. Băutorii de gin sunt pasionaţi de tot ce înseamnă rafinament, sunt destul de misterioşi, intelectuali şi au un mod aparte de a capta atenţia.

Băutorii de şampanie au gusturi rafinate

bauturi the independent

Pentru cei mai mulţi, şampania este o băutură festivă. Pentru iubitorii acestei băuturi, un pahar de şampanie nu are nevoie de nicio ocazie, considerând că viaţa este frumoasă şi trebuie tratată ca atare. Au un gust rafinat, oferă răspunsuri definitive şi îşi exprimă opiniile în mod elocvent.

Combinaţia de rom şi cola este specifică persoanelor cu inima tânără

bauturi the independent

Dacă la petreceri preferi să bei rom şi cola, eşti genul care îşi aruncă o cămaşă pe el şi speră să joace bowling toată noaptea. Nu îţi pasă de consecinţe şi cauţi distracţia cu orice preţ.

Băutorii de mojito sunt aventuroşi

bauturi the independent

Cei care iubesc să consume mojito îi vor enerva întotdeauna pe barmani, care urăsc să pregătească acest tip de băutură. Cei care preferă această băutură iubesc să călătorească, au avut nenumărate experienţe aventurose, iubesc tatuajele mici, de cele mai multe ori scrise într-o limbă străină.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri