Bărbat de închiriat. O soţie face bani frumoşi de pe urma soţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Austriaca Renate Kogler a devenit patroana soţului şi exploatează din plin, cu acordul acestuia, priceperea de care partenerul de viaţă dă dovadă într-o mulţime de domenii.

Femeia a mărturisit că i-a venit ideea să-l închirieze pe Andreas femeilor singure după ce, la rândul ei, a întâmpinat greutăţi în rezolvarea unor sarcini casnice, înainte să se se mărite cu cel mai harnic şi mai îndemânatic bărbat din lume.

Renate i-a stabilit o taxă de 24 de euro pe oră soţului muncitor, iar clientele de până acum au fost încântate de eficienţa ajutorului. Nevasta întreprinzătoare exclude orice propunere indecentă de care ar putea fi tentat soţul priceput la toate, de a cărui fidelitate este convinsă. „Pe vremea când nu aveam un bărbat în apropiere, tânjeam să mă ajute cineva să-mi monteze mobila. Sunt fericită că pot să-mi împart soţul şi cu alte femei care se luptă cu singurătatea“, a povestit austriaca pentru publicaţia Daily Mail.

image

Andreas, soţul bun la toate FOTO Daily Mail 

Doamna Kogler a mai povestit că banii câştigaţi de soţul ei au contribuit din plin la echilibrarea cheltuielilor familiei: 

Multe femei au nevoie de ajutorul unui bărbat pe lângă casă, indiferent dacă este vorba despre grădinărit sau de alte reparaţii necesare într-o gospodărie. Andreas este disponibil atât pentru femei singure, cât şi pentru cele căsătorite cu bărbaţi care nu se descurcă prea bine cu genul aceasta de activităţi domestice
Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite