VIDEO Mercedes-Benz a publicat imagini cu un nou model, cel mai probabil viitoarea Clasă C

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Carscoops
FOTO Carscoops

După ce au prezentat noile generaţii pentru Clasa E şi Clasa S, nemţii de la Mercedes-Benz pregătesc terenul pentru sedanul care va lupta în segmentul limuzinelor medii cu Audi A4 şi BMW Seria 3, Mercedes-Benz Clasa C.

Conform britanicilor de la Autocar, viitoarea generaţie a limuzinei Clasa C de la Mercedes-Benz va debuta în cadrul Salonului Auto de la Detroit, din luna ianuarie a anului viitor.

Aceleaşi surse precizează că modelul german va beneficia de platforma MRA, ce va fi adoptată şi de viitorul GLK. Datorită acesteia, noua Clasă C va deveni mai lungă decât micul CLA (cu 40 mm mai lung decât actuala generaţie Clasa C), va avea un ampatament mai mare cu 90 mm decât modelul din prezent şi o greutate cu 80 de kilograme mai mică.

Filmuleţul teaser postat de Mercedes-Benz dezvăluie aspectul de Clasa S în miniatură, dar cu o grilă a radiatorului împrumutată de la Clasa E.

Sub capota vom putea întâlni atât propulsoare clasice, benzină sau diesel, cu patru, şase sau chiar opt cilindri, dar şi alternative hibrid. Transmisia va fi asigurată fie de o cutie manuală cu şase trepte, fie de robotizata 9G-Tronic cu nouă trepte.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite