Transformer făcut dintr-un BMW, performanţa unei echipe de ingineri turci FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina poate fi dirijată prin telecomandă, iar momentul în care începe să-şi schimbe designul este cu adevărat impresionant. FOTO Bored Panda
Maşina poate fi dirijată prin telecomandă, iar momentul în care începe să-şi schimbe designul este cu adevărat impresionant. FOTO Bored Panda

O echipă de ingineri turci a realizat un Transformer ieşit parcă din seria de filme care a făcut celebrii în toată lumea autoboţii. Chiar dacă nu zboară sau nu se luptă cu alţi roboţi, maşinăria companiei Letrons este spectaculoasă când începe să-şi schimbe forma şi devine un robot uriaş.

O echipă de 12 ingineri ai companiei Letrons din Turcia a prezentat recent un Transformer realizat dintr-un automobil marca BMW. 

Maşina poate fi dirijată prin telecomandă, iar momentul în care începe să-şi schimbe designul este cu adevărat impresionant, aşa cum se poate vedea şi din clipul de prezentare.

transformer bored panda

FOTO Bored Panda

Transformerul nu poate să zboare şi nici nu se deplasează când ajunge în forma de robot, dar compania a anunţat că acestea sunt detalii care se pot realiza dacă vor exista cerere şi fonduri, notează Bored Panda.

De asemenea, Transformerul poate fi cumpărat, deşi nu a fost anunţat un preţ. Condiţia este ca producătorul să fie de acord cu scopul în care va fi folosit autobotul.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite