Retromobil Fest 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizată de Retromobil Club România, a treia ediţie a Retromobil Fest se anunţă una de poveste. Timp de două zile, între 14 şi 15 iulie Academia Titi Aur devine cel mai fierbinte loc de întâlnire al tuturor pasionaţilor de vehicule istorice, pe două şi patru roţi.

După o reţetă folosită şi perfecţionată în precedentele două  ediţii, Retromobil Fest 2018 se anunţă o adevărată sărbătoare a pasiunii, reunind concurenţi, colecţionari, proprietari, profesionişti în domeniu şi un public numeros dornic să ia contact cu acest univers.

Desfăşurată sub egida Retromobil Club România, autoritatea naţională a FIVA (Federaţia Internaţională a Vehiculelor Istorice), care anul acesta aniversează 20 de ani, ediţia 2018 a Retromobil Fest include:

1.Competiţii sportive spectaculoase în cadrul Retro Grand Prix, care prin mai multe categorii acoperă toata gama vehiculelor istorice: Antebellum (vehicule din perioada interbelică), Experţi (piloţi profesionişti), Sport, Muscle Cars, Moto, Off Road şi Porsche Challenge (automobile Porsche de epocă şi moderne);

2.Retro Cupa Presei unde ziariştii vor concura într-o cursă dedicată cu automobile de epocă puse la dispoziţie de organizatori;

3.Prezenţa cluburilor auto şi moto de epocă şi youngtimer;

4.Demonstraţii şi ateliere de restaurare şi întreţinere auto de epocă: sesiuni cu tehnici de restaurare prezentate de un invitat special din Marea Britanie;

5.Activităţi interactive: simulatoare indoor de impact şi răsturnare prezentate de trainerii ATA; iniţiere karting pentru copii; cursuri de dans pe tema anilor 1920, concursuri de fotografie de epocă şi afişe, concursuri de pălării şi costumaţie retro;

6.Concerte live în seara de sâmbătă cu Cristi Ozon, Castor 604 şi Sarmalele Reci;

7.Târg şi expoziţie cu vânzare cu vehicule de epocă; piese, accesorii, consumabile, automobilia;

Imagine indisponibilă

Printre noutăţile introduse anul acesta de Retromobil Grand Prix se numără „clasa antebellum” care aduce pe circuit maşini din perioada interbelică şi antebelică, „clasa youngtimer” care se adresează vehiculelor fabricare între 1988 şi 1998 precum şi supercaruri cu potenţial clasic. De asemenea, se va realiza în premieră şi un clasament al echipelor.
Pasionaţii de vehicule istorice, motorsport şi off-road, colecţionari, restauratori, comercianţi de piese şi servicii sunt aşteptaţi între 14 şi 15 iulie la Academia Titi Aur, satul Cocani, comuna Crevedia, pentru a petrece un weekend plin de adrenalină, pasiune şi divertisment.
Accesul publicului se face pe baza biletelor ce pot fi achiziţionate direct la intrare. Accesul pentru public este permis:
Sâmbătă 14 iulie: 10.00 - 24.00 / Duminică 15 iulie 10.00 – 17.00
Preţ bilete: 10 lei / persoană, copii până la 12 ani au intrare gratuită.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite