Noul Citroen C3 Aircross consolidează ofertă de SUV a constructorului francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross

Odată cu apariţia pe piată a Noului C5 Aircross, SUV-ul din segmentul C lansat în Aprilie la Shanghai Motor Show, Citroën a început ofensivă pe piaţă SUV-urilor anului 2017. Astăzi, marca lansează Noul SUV Citroën C3 Aircross, modelul compact pregătit să cucerească un segment care a crescut de cinci ori în Europa şi în întreagă lume între 2012 şi 2016.

Inspirat de Conceptul C-Aircross prezentat la Salonul auto de la Geneva din 2017 şi afişând elemente clasice reprezentative pentru design-ul Citroën, noul C3 Aircross aduce un aer de prospeţime în segmentul SUV-urilor compacte. 

 Citroën C3 Aircross este un SUV compact de 4.15 m lungime. Interiorul găzduieste scaune mari şi confortabile, oferă spaţiu de top (cea mai bună inăltime a plafonului, spaţiu generos pentru picioare), modularitate (o banchetă glisantă cu două părti independente, scaunul pasagerului din fată este rabatabil pe o lungime de 2.40m) şi un volum excepţional al portbagajului (410 litri şi pană la 520 de litri). 

citroen c3 aircross

Modelul C3 Aircross oferă o gamă largă de posibilităti de personalizare a exteriorului. SUV-ul este disponibil în 90 de combinaţii: 

 • 8 culori pentru caroserie (Natural White, Ink Black, Misty Grey, Cosmic Silver, Passion Red, Breathing Blue, Sable, Spicy Orange) 

 • 4 culori pentru plafon, creând un efect bi-ton (Ink Black, Natural White, Spicy Orange or Sable, (în funcţie de piată) 

 • 4 pachete de culori (Orange, Grey, White, Black). 

citroen c3 aircross

În funcţie de gustul lor, clienţii pot să amplifice nuanţele clasice sau să atenueze nuanţele contrastante. Pot, de asemenea, să aleagă între câteva modele de roţi cu o colecţie de jante stilizate de 16 ” şi roţi de aluminiu cu efect diamond de 16” sau 17”.

Benzină: Noul SUV compact Citroën C3 Aircross este disponibil în versiunea sa cea mai performantă cu motorul PureTech 130 cu o cutie de viteze manuală în 6 trepte. Motorul Puretech 110 este disponibil cu o cutie de viteze manuală (PureTech 110), precum şi cu o cutie de viteze automată pentru o plăcere maximă de conducere şi confort (PureTech 110 EAT6). Modelul entry-level este alimentat de un motor PureTech cu o cutie de viteze manuală (PureTech82). 

Diesel: Noul SUV compact Citroën C3 Aircross este disponibil cu o cutie de viteze manuală cu alegerea cutiei manuale de viteze BlueHDi120 6, BlueHDi 100 manual. 

Cele şase motoare, toate disponibile în Europa sunt completate de două motoare speciale pentru exportul internaţional: PureTech 110 EAT6 pe benzină şi HDi 90 diesel. 

citroen c3 aircross
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite