Jeep şi-a retras reclama cu Bruce Springsteen după ce cântăreţul a fost depistat la volan în stare de ebrietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bruce Springsteen
Bruce Springsteen

Stellantis NV, compania care fabrică maşinile Jeep, a confirmat miercuri retragerea temporară a unei reclame în care apare Bruce Springsteen, la câteva ore după ce s-a aflat că artistul a fost arestat în noiembrie anul trecut pentru conducere în stare de ebrietate, relatează EFE.

„Ar fi nepotrivit să comentăm detaliile unui subiect despre care am citit şi pe care nu îl putem confirma. Dar este totuşi corect să suspendăm temporar reclama până când se vor stabili faptele", a declarat miercuri pentru mass-media un purtător de cuvânt al mărcii Jeep.

„Mesajul de unitate adresat comunităţii este mai relevant ca oricând“, a subliniat acesta, referindu-se la mesajul transmis de cantautor în spotul publicitar. „Cum este şi mesajul că a bea şi apoi a conduce este inacceptabil", a precizat reprezentantul acestei mărci de maşini, conform Agerpres.

Bruce Springsteen a fost arestat la 14 noiembrie pentru conducere în stare de ebrietate în parcul naţional Gateway National Recreation Area, situat în localitatea Sandy Hook, din statul său natal New Jersey, a informat miercuri mass-media locală.

Poliţia a prezentat trei acuzaţii împotriva artistului în vârstă de 71 de ani: conducere imprudentă, consum de alcool într-o zonă inaccesibilă publicului şi conducere în stare de ebrietate. Potrivit unui reprezentant al Serviciului Parcurilor Naţionale, „Springsteen a cooperat de-a lungul procesului".

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite