Artă în pielea goală: o tânără misterioasă îşi arată flexibilitatea şi corpul tonifiat făcând yoga goală puşcă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO dailymail.co.uk
FOTO dailymail.co.uk

O tânără de 26 de ani a devenit celebră pe Instagram după ce a postat o serie de fotografii care o înfăţişează în timp ce face yoga goală. Mai nou, aceasta a adăugat şi două filmuleţe, strângând nu mai puţin de 370.000 de fani.

Păstrându-şi anonimatul, fata se prezintă sub numele de Nude Yoga Girl. „Nu am de gând să-ţi spun numele meu, dar ai putea să mă cunoşti pe Instagram. Sunt Nude Yoga Girl” a spus aceasta într-un filmuleţ.

Unul dintre clipuri începe prin ridicarea piciorului cu o sigură mâna, într-o poziţie numită „stăpânul dansului”. Aceasta exercită mişcări diferite, specifice artei de relaxare numită yoga, aplicând starategia jocului de lumini care îi umbresc zonele intime.

Pe contul tinerei stă postat sloganul: „Eşti frumos exact aşa cum eşti!”, prin acesta dorindu-şi să inspire oamenii să realizeze că toţi sunt frumoşi şi că yoga poate fi o modalitate bună de a-şi descoperi trupurile.

yoga goala

FOTO dailymail.co.uk

Tânăra de 26 de ani spune că a ales să posteze imaginile şi filmuleţele din pasiunea pentru yoga şi fotografie, dar şi pentru a-i invăţa pe cei care îi urmăresc postarile să se iubească.

  „Cred că cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la yoga este faptul că încrederea şi iubirea propriului trup începe din mintea noastră. A-ţi arăta corpul gol este doar artă", crede tânăra. Fiecare fotografie postată este foarte bine gândită,  jocul dintre lumini şi poziţia corpului fiind realizate în conformitate cu regulile impuse de Instragam cu privire la nuditate.Tânăra de 26 de ani practică yoga de câţiva ani, fotografiile fiind realizate chiar de prietenul ei.    
Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite