Alege cadoul potrivit de Crăciun în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

În preajma Sărbătorilor ne dorim cu toţii să-i surprindem pe cei dragi cu un cadou deosebit, dar alegerea potrivită se poate dovedi o adevărată provocare. Semnul zodiacal sub care este născută o persoană oferă o mulţime de idei în legătură cu ceea ce ar putea să-i fie pe plac


Berbec

Nativii din zodia Berbecului adoră surprizele şi sunt atât de nerăbdători să descopere ce au primit încât nici nu este nevoie să-ţi baţi capul prea mult cu împachetatul. În graba de a ajunge la cadou va sfâşia ambalajul. Pentru că sunt persoane destul de impusive, active şi mereu dornice să fie primele, cadoul potrivit ar trebui să fie considerat la modă. Echipamente sportive pentru bărbaţi (o altă opţiune ar fi şi bilete la meciul echipei preferate) sau cel mai nou gadget lansat pe piaţă, iar pentru femeia Berbec o bijuterie care să iasă în evidenţă într-un mod pozitiv. Fie că este vorba de cercei, ceasuri sau pandantive, important este să nu vă prezentaţi în faţa ei cu un flecuşteţ. Berbecii sunt destul de pricepuţi şi în bucătărie, aşa că un set profesional de cuţite, un grătar performat sau o tigaie minune pot fi daruri potivite, de la caz la caz. Important este să nu uitaţi să-i faceţi un cadou, o greşeală pe care nu o va uita prea uşor. 

Taur

Taurii iubesc luxul şi ştiu să aprecieze un cadou practic. De asemenea, se dau în vânt după mâncăruri şi băuturi fine. Atunci când alegi un dar pentru un nativ din Taur nu te grăbi, gândeşte-te la ceea ce-i place cu adevărat pentru că îşi dă seama imediat dacă ai luat primul lucru care ţi-a picat în mână şi că este un cadou făcut din obligaţie. Dacă nu ai idee ce ai putea să-i cumperi, mai bine prepară un fel de mâncare deosebit şi îi vei câştiga admiraţia. Pentru că îi place confortul, o pătură moale şi călduroasă sau o blană naturală pe care să o pună în dormitor pot fi alegeri potrivite. De asemenea, mulţi Tauri sunt colecţionari pasionaţi, aşa că vor fi bucuroşi dacă veţi achiziţiona o piesă pe care nu au găsit-o încă. O vizită la o cramă, unde să poată degusta vinuri fine, o selecţie de bomboane deosebite sau o cutie cu ceaiuri de bună calitate vor fi pe placul acestora.  

Gemeni

Gemenii abia aşteaptă să le fie pusă la încercare imaginaţia. Sunt extrem de volubili şi comunicativi, prin urmare s-ar bucura să primească un telefon mobil nou sau un abonament cu mai multe minute de convorbire. Gemenilor le place să citească şi să călătorească, deci un eBook le-ar face mai plăcută lectura. Tot din această zonă de interes, a călătoriilor, pot fi alese ghiduri de călătorie, un aparat foto, un curs plătit pentru învăţarea unei limbi străine sau un weekend prelungit în care să vizitaţi o destinaţie nouă. Agendele, calendarele mai deosebite sau aplicaţiile pentru smartphone sunt la fel de potrivite, dacă ţinem cont de faptul că Gemenii sunt firi organizate.

Rac

Sensibili, sentimentali şi foarte ataşaţi de familie, nativii din zodia Rac se vor topi de-a dreptul dacă le veţi oferi un cadou făcut chiar de voi. Fie că este vorba despre un album cu fotografii de cuplu sau de familie, de restaurarea unui obiect vechi, lăsat moştenire de o rudă, de o brăţară sau de un pulover tricotat, important este să observe că v-aţi străduit să-i faceţi o bucurie de suflet. O zi de răsfăţ la spa este perfectă pentrui femeile Rac, la fel şi seturile de veselă mai deosebite, din porţelan, sau paharele din cristal. Racii sunt guvernaţi de Lună, de aceea apreciază în mod deosebit bijuteriile sau obiectele vintage din argint. În ceea ce-i priveşte pe domni, o idee bună ar putea fi oferirea unei tabachere, a unei perechi de butoni sau o brichetă alese dintr-un magazine de antichităţi. 

Leu

Leilor le place mai ales ceremonia prilejuită de oferirea unui dar. De aceea, un mic discurs emoţionant ar trebui să preceadă cadoul. Nativii Lei se aşteaptă să fie impresionaţi şi să se afle în centrul atenţiei, prin urmare se simt în elementul lor atunci când darurile sunt acordate în cadru festiv, alături de prieteni, de familie sau într-un restaurant. O sticlă de şampanie fină şi orice alt obiect extravagant, chiar ostentativ, îi vor face să se simtă trataţi ca nişte regi. Nu în ultimul rând, o cină cu preparate scumpe, de la icre negre la homari, le-ar satisface gusturile pretenţioase. Blănurile şi bijuteriile cu diamante, rubine şi topaze le transformă pe Leoaice în pisicuţe. În concluzie, Leii adoră să primească daruri atâta timp cât prezentarea este pompoasă.

Fecioară

Cadourile practice sunt cele mai potrivite pentru cei din zodia Fecioară. Firi extrem de organizate, critice şi analitice, Fecioarele sunt persoane cu picioarele pe pământ, interesate de utilitatea imediată a obiectului primit. Prin urmare, ar trebui să le cunoaşteţi destul de bine preferinţele înainte de a cumpăra ceva. Astfel, dacă optaţi pentru un obiect de decor, aveţi mare grijă să se asorteze cu ceea ce au deja în camera respectivă sau că îşi doresc cu adevărat aşa ceva. Bărbaţii vor aprecia o trusă profesională de unelte sau o bormaşină performantă, în timp ce femeile Fecioare se numără printre acele doamne care nu se vor supăra dacă vor fi surprinse cu un aspirator sau o cafetieră. 

Balanţă

Muzica este adevărată hrană pentru sufletul Balanţelor, prin urmare nu veţi da greş cu un set de CD-uri cu trupa sau solistul preferat sau cu bilete la un concert. Îmăpachetaţi cadourile cu grijă, elegant, pentru că îi place momentul în care descoperă, treptat, ceea ce se ascunde înauntru. Aflaţi mereu în căutarea armoniei, nativilor din Balanţă le place să se înconjoare de obiecte care să-i ajute să se elibereze de stresul cotidian. Un suport de lumânări sau un obiect de artă, beţişoare parfumate, un set de aromaterapie sau un masaj relaxant se numără printre variantele câştigătoare.  

Scorpion

Personalităţi misterioase şi extrem de senzuale, Scorpionii apreciază cadourile încărcate de erotism. Jucăriile erotice, uleiurile de masaj, costumaţiile sexy şi lenjeria intimă provocatoare (pentru femei), piesele vestimentare în nuanţe închise (negru,maro, grena) sunt numai câteva dintre opţiunile potrivite pentru un cadou. Pentru firile mistice puteţi opta chiar şi pentru o pereche de cărţi de tarot sau alte obiecte oculte. Nativilor din Scorpion le plac, de asemenea, cărţile sau filmele poliţiste sau de groază, cu subiecte învăluite în mister (de tipul thrillerelor psihologice), care să-i ţină în suspans şi să le pună mintea la lucru.

Săgetator

Persoane cu simţul umorului, cărora le plac provocările şi călătoriile, Săgetătorii vor fi încântaţi să-şi facă bagajele şi să călătorească într-un loc exotic. La fel de apreciate vor fi şi cadourile aduse din zone îndepărtate. Pasionaţi de sport, nativii din Săgetător nu s-ar feri să înveţe să schieze, să călărească sau să sară cu paraşuta, totul este să veniţi cu o propunere. La fel de potrivite sunt şi biletele la diverse competiţii sportive. Pentru că sunt autodidacţi, Săgetătorii se vor bucura să-şi adauge în bibliotecă DVD-uri cu lecţii de gătit sau de fitness (pentru femei) şi tot felul de cărţi practice.  

Capricorn

Capricornii se aşteaptă să primească în dar obiecte practice, nu vor nimic extravagant atâta vreme cât întotdeauna se găseşte ceva de rezolvat în casă sau pe lângă casă. Un set pentru grădinărit sau ingrediente şi ustensile pentru gătit se pot dovedi alegeri inspirate. Le place mâncarea făcută în casă şi vor fi impresionaţi de o cină intimă, la lumina lumânărilor, pregătită de persoana iubită. La fel de încântaţi vor fi să primească o mână de ajutor la rezolvarea diverselor treburi casnice mai dificile: confecţionarea unor rafturi, aplicarea unui nou tapet sau renovarea bucătăriei. Capricornilor nu prea le place să fie luaţi prin surprindere, deci nu vă bazaţi pe noroc şi inspiraţie atunci când alegeţi un cadou.   

Vărsător

Atunci când alegeţi cadoul pentru un nativ din zodia Vărsător ţineţi cont de faptul că trebuie să îl surprindeţi cu ceva mai puţin obişnuit. Sunt interesaţi de istorie, astronomie, artă, modă, teatru şi operă, aşa că vă puteţi inspira din aceste direcţii. Nu vă pripiţi când luaţi o decizie şi încercaţi să aflaţi din timp ce ar putea să-şi dorească. O vizită la Observatorul Astronomic sau o vacanţă surpriză care include o vizită la un muzeu celebru sau la o expoziţie renumită ar putea să reprezinte lozul câştigător. Hainele sau accesoriile semnate de case cunoscute de modă sau chiar o invitaţie la un show de modă vor fi pe placul nativilor din zodia Vărsător.

Peşti

Firi sensibile, romantice, spirituale şi creative, Peştii apreciază frumosul, fie că este vorba despre natură, muzică sau artă. Discuri pentru pick-up sau CD-uri cu muzica preferată, o pictură sau o bijuterie cu un design deosebit, vintage (acvamarinul şi amestisul se numără printre pietrele semipreţioase ale zodiei) sau pregătirea unei nopţi magice, cu cină la lumina lumânărilor, un vin bun şi un desert fin, îi vor face să se simtă speciali pe nativii din Peşti. Le place să fie răsfăţaţi, aşa că puteţi să mizaţi pe tot felul de seturi de cosmetice, un halat pufos de baie sau seturi de aromaterapie. Nu în ultimul rând sunt mari iubitori de animale. Totuşi, nu le luaţi un căţeluş, o pisică sau cine ştie ce animăluţ exotic înainte de a vă asigura că îşi doresc o astfel de surpriză.
 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite