A refuzat să cumpere cadouri copiilor de Crăciun şi i-a încurajat să facă bani pe TikTok: „Mămicile trebuie să se pună pe primul loc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carla Bellucci
Carla Bellucci

O britanică de 38 de ani a ajuns subiect de presă după ce a anunţat pe reţelele de socializare că banii pentru cadourile de Crăciun ale copiilor vor fi cheltuiţi pentru propriile plăceri. Aceasta i-a încurajat să-şi facă propriile economii din Instagram sau Tik Tok.

Carla Bellucci, o birtanică de 38 de ani, mamă a trei copii, a dezvăluit că anul acesta nu le-a cumpărat cadouri celor mici de Crăciun, ci a folosit banii pentru propriile plăceri. Femeia, care are mii de fani pe conturile de socializare, a spus că îi încurajează pe aceştia să câştige şi ei bani din Instagram sau Tik Tok, scrie The Sun.

Carla a devenit subiect în presa după ce a anunţat că nu le va lua cadouri copiilor săi: Tamisha, Jermaine şi Jaynden, ci va cheltui banii pentru propriile plăceri.

image

„Nu-mi pasă dacă oamenii mă numesc răsfăţată sau egoistă, ştiu că merit cheltuielile de 8.000 de lire sterline. Răsfăţarea copiilor la Crăciun este greşită. Cred că părinţii care îşi răsfaţă copiii anul acesta sunt ipocriţi.(…) Sunt o mamă genială şi folosesc Crăciunul Covid ca pe o lecţie de viaţă. (…) Vreau ca copiii mei să fie vedete pe reţelele sociale, iar  reţinerea cadourilor în acest an îi va învăţa să facă bani pentru ei înşişi. Dacă copiii mici pot câştiga bani din colaborările cu Instagram, nu văd niciun motiv pentru care copiii mei nu pot”, a explicat Carla.

image

Femeia, care îşi creşte singură copiii, susţine că mămicile trebuie să se pună pe primul loc.

„Cred că mămicile care îşi răsfaţă copiii şi nu cheltuiesc bani pentru ele înseşi se lasă în mod normal. (…) De aceea ajung să divorţeze, iar băieţii lor se rătăcesc”, a mai spus Carla.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite