A cumpărat un „regat“ să-şi facă fata prinţesă. Povestea unui tată care nu şi-a dezamăgit fiica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeremiah Heaton a înfipt steagul pe un teren nerevendicat şi l-a proclamat regat FOTO: Facebook
Jeremiah Heaton a înfipt steagul pe un teren nerevendicat şi l-a proclamat regat FOTO: Facebook

Un nou regat ar putea apărea pe harta lumii după ce un american a cumpărat o fâşie de pământ între Egipt şi Sudan, pe care a proclamat-o „regat“ pentru ca fiica lui să poată deveni o prinţesă adevărată.

Totul a pornit de la o discuţie pe care bărbatul, pe nume Jeremiah Heaton, a avut-o cu fiica lui, Emily, în vârstă de şapte ani. Ea şi-a exprimat dorinţa de a ajunge prinţesă, iar tatăl nu a avut curaj să o refuze, aşa că a început să caute pe internet un „regat“.

„În acel moment, nu aveam nicio idee despre felul în care voi onora acea promisiune, dar ştiam că va trebui să găsesc o cale“, a scris Heaton pe pagina lui de Facebook.

După opt luni, a găsit un teren în deşertul din Africa, nerevendicat nici de Egipt, nici de Sudan. De altfel, este printre ultimele fâşii de pământ din lume care nu au fost revendicate de un stat.

regat

Noul „regat“ dintre Egipt şi Sudan are 2.071 de kilometri pătraţi. Pe 16 iunie, de ziua lui Emily, bărbatul a traversat deşertul şi a înfipt în pământul arid steagul desenat de Emily. El a botezat fâşia de teren „Regatul Sudanului de Nord“ şi vrea acum să fie recunoscut oficial. Reprezentanţii ambasadelor Egiptului şi Sudanului din Washington nu au comentat încă această situaţie.

regat

Jeremiah şi Emily, cu steagul pictat special pentru regatul lor FOTO: Facebook

După ce a ajuns acasă, Jeremiah a cerut tuturor să se adreseze fiicei sale cu apelativul „prinţesa Emily“. El şi soţia lui, Kelly, i-au oferit fetei şi o coroană de prinţesă. Emily este foarte încântată de statut şi preocupată ca oamenii din „regat“ să aibă suficientă mâncare. „Ca părinte, uneori faci lucruri pe care nu ţi le imaginai“, a spus Heaton, citat de Washington Post.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite