7 trucuri pentru a deveni mai atractivă în ochii celor din jur: învaţă să te foloseşti de puterea contactului vizual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie, actriţa care a cucerit inimile a milioane de bărbaţi prin farmecul său, poate să fie un exemplu perfect în faţa celor care doresc o schimbare FOTO GettyImages/ Guliver
Angelina Jolie, actriţa care a cucerit inimile a milioane de bărbaţi prin farmecul său, poate să fie un exemplu perfect în faţa celor care doresc o schimbare FOTO GettyImages/ Guliver

Dacă pentru unele femei cucerirea unui barbat vine de la sine, alte au nevoie de câteva sfaturi practice. Fie că trebuie să lucrezi la încredere, accesibilitate sau evidenţierea calităţilor, important este să faci primul pas spre transformarea pe care ţi-o doreşti.

Atractivitatea nu are nicio legatură cu frumuseţea, cu toate că de multe ori greşim închipuindu-ne asta, scrie likelovequotes.com. Dacă nu ştii cum să te faci remarcată în ochii celor din jur, atunci trebuie sa ţii cont de câteva sfaturi esenţiale. 

Fii încrezătoare în propriile forţe

Până când nu te vei simţi cu adevărat bine în propria piele nu vei arăta ca o femeie sigură pe sine. Fii convinsă că eşti  frumoasă şi nu încerca să te compari cu nimeni altcineva. Trebuie să îţi placă ce vezi când te uiţi în oglindă. Doar când te vei simţi confortabil cu înfăţişarea ta vei avea cu adevărat încredere în tine.

Foloseşte-te de puterea contactului vizual

Ochii au puterea de a vorbi despre intenţiile tale. Încearcă să stabileşti contact vizual cu cealaltă persoană şi să-i transmiţi emoţie. Acest gest poate fundamenta intenţiile tale. Pentru a avea un contact vizual perfect, stai în faţa partenerului în poziţie verticală şi uită-te în ochii lui. Nu uita să-ţi arăţi vulnerabilitatea.

Arată-te accesibilă

După ce aţi stabilit contactul vizual arată-ţi accesibilitatea şi încearcă să nu-l respingi prin prea multă siguranţă de sine. S-ar putea să fie intimidat de atitudinea ta. Fii abordabilă şi prietenoasă.

Scote-ţi calităţile fizice în evidenţă

O femeie cu stil va atrage întotdeauna atenţia. Poartă haine care să îţi scot în evidenţă calităţile şi ai în vedere importanţa aspectului fizic. Bărbaţii iubesc să vadă că partenera lor atrage atenţia celor din jur.

Fii o persoană caldă şi înţelegătoare

Cu toţii iubim să avem alături o persoană caldă care să ne înţeleagă nevoile. În momentul în care nervozitatea va pune stăpânire pe tine vei deveni o persoană respingătoare. Controlează-ţi emoţiile şi ai grijă la modul în care reacţionezi.

Iubeşte viaţa şi implică-te în cât mai multe activităţi

Este foarte important ca o femeie să aibă propria viaţă socială, să iasă cu prietenele, să meragă la evenimente şi să fie pasionată de munca sa. O femeie independentă va fi întotdeauna atrăgătoare pentru cei din jurul său. Nu îţi dedica în totalitate timpul persoanei pe care vrei să o cucereşti şi ai grijă să-ţi păstrezi calităţile care i-au atras atenţia la început.

Fii înconjurat de prieteni

Întotdeauna trebuie să te înconjori de cunoştinţe şi prieteni. De cele mai multe ori, când eşti singur, vei părea o persoană plictisitoare şi vei atrage acelaşi gen de temperament. Aşa că, dacă doreşti să atragi persoane pline de viaţă şi sociabile, arată modul în care ştii să te bucuri de prezenţa oamenilor din viaţa ta.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite