Zi istorică pentru Rapid: soarta clubului a fost decisă. Copos a explicat toate mutările care vor fi făcute în 72 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

La două decenii după ce a revenit în Liga I, formaţia din Giuleşti a retrogradat din primul eşalon din cauza unui management catastrofal. Acum, pentru „feroviari“ va începe o nouă etapă.

Telenovela cedării Rapidului de către George Copos a luat sfârşit. Chiar dacă, luni după-amiză, s-a zvonit că omul de afaceri s-a sucit şi şi-a mărit pretenţiile financiare pentru a semna actele cu viitorul patron, Nicolae Cristescu, în această seară, Copos a ţinut să lămurească situaţia.

Ce a spus?

„Rapidul va fi preluat de domnul Cristescu. Ne-am întâlnit de câteva ori, e un om extraordinar şi sunt sigur că va realiza lucruri frumoase la această echipă. Noi, cei din grupul Ana, ne vom retrage, iar ca să arătăm că suntem de bună credinţă ne vom asuma şi un credit de 1,9 milioane de euro la bancă. Dânsul (n.r. – Nicolae Cristescu) va avea de achitat aproximativ 4 milioane de euro, sumă care reprezintă diverse datorii“, a declarat Copos pentru Mediafax.

Eu acum nu sunt în Bucureşti, sunt la mare, dar mă voi întoarce. Zilele următoare, probabil în două-trei zile, se vor semna şi actele. George Copos finanţator Rapid  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite