Voleibalistele au suferit o înfrângere grea în faţa Serbiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nu mult timp după ce a obţinut calificarea la Campionatul European de anul viitor, echipa feminină de volei a României a suferit o grea înfrângere în faţa Serbiei, ieri, la Constanţa: 0:3 (-22, -18, -12).

Cu gândul la vacanţă, după un sezon lung şi obositor - mai ales pentru jucătoarele de la Metal Galaţi, care au evoluat şi în Liga Campionilor -, voleibalistele române au cedat în numai 69 de minute în faţa echipei pregătite de Zoran Terzic. Cu excepţia debutului de meci, când au condus cu 8-6, fetele pregătite de sârbul Darko Zakoc nu au reuşit să ţină pasul cu un adversar bine coordonat de fosta ridicătoare a campioanei României, Maja Ognjenovici. Dureros a fost ultimul set, când echipa noastră a fost surclasată - a făcut doar 12 puncte!

Au fost folosite următoarele titulare: Diana Neaga - Alexandra Trică (6 puncte), Alina Albu (4p), Daiana Mureşan (15p), Adina Salaoru (1p), Nneka Onyejekwe (3p) - Ioana Pristavu. Au mai jucat: Alexandra Sobo (2p), Elena Zaharia (2p), Adina Stanciu (1p), Irina Radu (2p), Sabina Miclea (2p).

Astăzi, de la ora 20.30, tot în Sala Sporturilor din Constanţa are loc meciul revanşă. România ocupă locul 3 în grupa A din Liga Europeană şi are şanse minime să depăşească Bulgaria, care joacă în Marea Britanie şi mai are de disputat o "dublă" cu Serbia, pe teren propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite