VIDEO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume a fost desemnată jucătoarea Campionatului Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stine Bredal Oftendal şi Nora Mork
Stine Bredal Oftendal şi Nora Mork

Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania s-a terminat aseară cu victoria echipei Franţei, care a învins Norvegia, scor 23-21.

Norvegia se poate consola cu medaliile de argint, dar şi cu titlul de cea mai bună jucătoare a Mondialului acordat unei jucătoare din echipă. Este vorba despre Stine Bredal Oftendal, legitimată la Gyor, o jucătoare de 26 de ani, care măsoară doar 1,68 metri. Stine joacă extremă stânga şi a marcat la Mondiale 44 de goluri.

Stine e considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de handbal din lume şi are o soră mai mică, Hanna Bredal Oftendal, care joacă în Franţa la Issy, unde e colegă cu Crina Pintea. Aceasta n-a fost însă convocată la naţională pentru Campionatul Mondial. stine este cea mai bună prietenă a Norei Mork, golghetera competiţiei, care joacă şi ea la Gyor. De altfel, Nora Mork a convins-o pe Stine să plece de la Issy Paris, unde juca alături de sora ei mai mică, şi să se transfere la Gyor. Pănă la vârsta de 13 ani, Stine Bredal Oftendal a practicat aruncatul suliţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite