VIDEO Tricolorii, aşteptaţi cu entuziasm de zeci de suporteri la Atena. Fanii români au avut un mesaj pentru jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ProSport
FOTO ProSport

La aterizarea pe aeroportul din Atena, jucătorii echipei naţionale a României au fost primiţi de zeci de suporteri români, care au scandat minute în şir şi au fluturat steagurile tricolore.

Naţionala lui Victor Piţurcă a avut parte de o primire călduroasă la Atena. Aproximativ 30 de români stabiliţi în capitala Greciei au sosit la aeroport pentru a-i întâmpina cum se cuvine pe tricolori, cărora le-au urat succes în "dubla" manşă cu naţionala elenă. Impresionaţi de primirea de care au avut parte chiar pe aeroport, jucătorii naţionalei s-au oprit alături de fani, au făcut fotografii şi au oferit autografe, informează Digi Sport.

Deşi au susţinut că îşi câştigă pâinea în Grecia, ţara lor adoptivă, românii le-au transmis tricolorilor că îi vor susţine la meciul de pe Karaiskakis. Aceştia au fluturat steagurile tricolore şi au scandat "România, România!, rugându-i pe fotbaliştii lui Piţurcă să le îndeplinească un vis, acela de a se califica la Campionatul Mondial.

După întâlnirea cu suporterii, Marica şi colegii săi au plecat spre hotel, care se află în centrul Atenei şi relativ aproape de stadionul Karaiskakis din Pireu, unde se va disputa meciul tur programat vineri seara, de la ora 21.45. Returul va avea loc marţi, 19 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

Mircea Sandu a discutat cu suporterii

Singurul membru al delegaţiei României care s-a oprit să stea de vorbă cu fanii a fost chiar preşedintele FRF, Mircea Sandu, care a fost pus în temă cu problemele suporterilor înainte de meciul de vineri seara. "Domnule Mircea Sandu, avem bilete, dar sunt luate în sectoarele unde vor sta grecii, ce facem dacă dă România gol? Discutaţi, vă rugăm, cu organizatorii şi vedeţi dacă ne pot grupa pe toţi la un loc!", a fost rugămintea unui fan.

Mircea Sandu a promis că va discuta cu organizatorii pentru a găsi o soluţie, existând şanse ca susţinătorii României să fie grupaţi toţi într-un sector al stadionului Karaiskakis. Din informaţiile venite dinspre Atena, deşi s-au vândut oficial 1.700 de bilete pentru români, în realitate 4.000 de suporteri ai naţionalei nostre vor asista pe viu la meciul tur dintre România şi Grecia.

VIDEO cu sosirea românilor la Atena

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite