VIDEO ŞOCANT / Revoltă la Londra! Fanii lui Arsenal au început să ardă tricourile lui Van Persie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Van Persie
Van Persie

Transfer-bombă cu trei zile înainte de startul noului sezon în Premier League! Robin van Persie, golgheterul lui Arsenal, s-a înţeles cu Manchester United şi va părăsi echipa la care evoluează din 2004. Mutarea i-a înnebunit pe suporterii „tunarilor", care au recurs la gesturi extreme. Vezi cifrele incredibile ale transferului!

Dacă în ultimii ani, cu Robin van Persie în echipă, Arsenal s-a chinut să ţină pasul cu rivalii de la Manchester, United şi City, de acum, lucrurile sunt clare. Aproape sigur, trupa pregătită de Arsene Wenger se va zbate la jumătatea clasamentului.

Ce s-a întâmplat?

Arsenal tocmai şi-a pierdut cel mai bun fotbalist: Robin van Persie. Adus la club în 2004, de la Feyenoord, pentru cinci milioane de euro, olandezul va fi cedat acum la Manchester United pentru o sumă de şase ori mai mare.

Sub comanda lui Alex Ferguson, golgheterul sezonului trecut în Premier League (30 de goluri) va avea un salariu stagional de nouă milioane de euro.

Ce au făcut fanii?

Van Persie mai are de efectuat vizita medicală pentru a semna contractul cu United.

Totuşi, el a fost deja desfiinţat de suporterii lui Arsenal pe internet. Pe Youtube au fost postate zeci de imagini cu fanii „tunarilor" arzând tricourile inscripţionate cu numele lui Van Persie.

VEZI IMAGINI ŞOCANTE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite