VIDEO Rezultat incredibil pe „Camp Nou“: Malaga a detonat bomba serii în fotbalul european

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puyol a părăsit terenul supărat
Puyol a părăsit terenul supărat

Ocupanta locului 5 în campionatul spaniol a dovedit că, în realitate, „extratereştrii“ Messi, Xavi şi Iniesta sunt tot nişte oameni cu limitele lor şi cu momentele lor de slăbiciune. În faţa unor tribune pe jumătate goale, Barcelona a „dormit“, iar oaspeţii au atins o performanţă pe care nu o mai reuşiseră din martie 2006, astfel încât scorul final a fost 2-2.

Barcelona a început partida cu Malaga, din optimile Cupei Spaniei, cu o formulă din care au făcut parte multe rezerve, precum Pinto, Montoya, Song, Thiago Alcantara şi Tello. 

„Barcelona B“ a fost taxată, mai întâi, în minutul 26, atunci când Iturra a deschis scorul pentru oaspeţi, după o gafă monumentală Pinto - Thiago Alcantara.

Paradoxal, catalanii au reuşit să întoarcă rezultatul cu „greii“ pe bancă şi au clacat pe final, când Tito Vilanova i-a aruncat în luptă pe fotbaliştii experimentaţi, în căutarea golului trei, care să uşureze misiunea echipei sale în vederea returului.

Au egalat în zece oameni

Pe „Camp Nou“, avantajul celor de la Malaga a rezistat trei minute. Messi a adus egalarea (29), iar Puyol a punctat pentru 2-1 (30). 

Gazdele au sperat la o victorie clară după eliminarea lui Nacho Monreal, în minutul 75. Vilanova i-a întrodus pe Fabregas, Pedro şi Xavi, dar, uluitor, golul a căzut în poarta Barcelonei.

La o fază fixă, Adriano l-a pierdut pe Ignacio Camacho din marcaj, iar acesta a adus egalarea cu un şut la colţul lung, care l-a lăsat spectator pe Pinto.

Malaga a smuls un 2-2 fabulos, în zece oameni, şi e favorită pentru o calificare în următoarea fază a Cupei Spaniei, în condiţiile în care va juca returul pe teren propriu, la 23 ianuarie.

În plus, după remiza de miercuri seară, trupa pregătită de Manuel Pellegrini se poate lăuda că a reuşit să părăsească „Nou Camp“ neînvinsă pentru prima dată după şapte ani!

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite