VIDEO Real Madrid și Chelsea s-au calificat în ”sferturile” Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formația lui Jose Mourinho nu a avut emoții în returul cu ȚSKA Moscova, pe ”Santiago Bernabeu”, câștigând cu 4-1. La Londra, Chelsea s-a impus cu 4-1 în fața lui Napoli.

Chelsea - Napoli 4-1 după prelungiri (1-3 în tur)

Disputa de la Londra, dintre Chelsea și Napoli a fost extrem de interesantă. Formația engleză a deschis scorul prin Drogba (min. 28), cu o lovitură de cap, detașându-se după pauză, prin reușita lui Terry (min. 47), printr-un procedeu tehnic identic. La acest rezultat, Chelsea era calificată. Napoli a reacționat imediat și Inler (min. 55) a readus speranța în tabăra italienilor. Nu pentru mult timp, însă. Dosena a comis henț în careu și Lampard a transformat penalty-ul (min. 75). 

Până la finalul timpului regulamentar de joc nu s-a mai marcat - londonezii au reclamat un nou penalty - astfel că la această oră se desfășoară prelungiri. În ultimul minut al primei reprize (min. 105), Drogba a centrat de pe dreapta, iar Ivanovici a șutat plasat, dar și tare: Chelsea conducea cu 4-1, s-a apărat în următoarele 15 minute și s-a calificat în sferturile de finală. 

Real Madrid - ȚSKA Moscova 4-1 (1-1 în tur)

Real Madrid a dominat tactic partida cu ȚSKA Moscova, combinațiile jucătorilor lui Jose Mourinho zăpăcind uneori defensiva adversă. În minutul 26, Khedira a trimis spre Kaka, de pe dreapta, la întâlnire. Brazilianul a preluat și i-a pasat lui Higuain, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Spaniolii au reușit al doilea gol în minutul 55, când Ronaldo a șutat de la circa 25 de metri, fără speranță pentru Ciepciugov. Apoi, în minutul 70, Ozil l-a servit ireproșabil pe Benzema, care, singur cu portarul, a avut nevoie de două șuturi pentru a trimite în poarta lui ȚSKA. În prelungiri, Ronaldo a reușit al 4-lea gol al Realului.

Rușii au avut și ei câteva ocazii de gol, însă doar Tosici a finalizat o acțiune personală, cu un șut imparabil, de la marginea careului mare (min. 77).  

În sferturile de finală s-au mai calificat următoarele echipe:

AC Milan (4-0 și 0-3 cu Arsenal Londra)

Benfica Lisabona (2-3 și 2-0 cu Zenit St. Petersburg)

FC Barcelona (3-1 și 7-1 cu Bayer Leverkusen)

Apoel Nicosia (0-1, 1-0 și 4-3 la loviturile de departajare)

Bayern Munchen (0-1 și 7-0 cu Basel)

Marseille (1-0 și 1-2 cu Inter Milano)

Tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală și semifinale va avea loc vineri, 16 martie, la ora 12.45, la Nyon (Elveția).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite