VIDEO Pandurii-Pacos 0-0. Gorjenii încheie fără victorie prima participare din istorie în grupele Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Deşi a avut câteva mari ocazii de gol, Pandurii n-a putut să înscrie în poarta lui Pacos Ferreira în ultima partidă din grupele Europa League şi a terminat sezonul european fără să fi cunoscut gustul succesului. Totodată, gorjenii s-au clasat la finalul competiţiei pe ultimul loc în grupa E.

Ultimul meci al Pandurilor în cupele europene a avut două parţi diametral opuse. În prima repriză, gazdele au dominat copios disputa, ratând ocazie după ocazie. Ghinionistul serii a fost Buleică, jucător care a ratat din orice poziţie, exasperându-l pe Cristi Pustai. Fără Eric în zi de graţie, jocul gazdelor a scârţâit serios în partea a doua, când portughezii au trecut la timonă, dar fără rezultat pe tabelă.

Spre finalul jocului, Pandurii a arătat ca o echipă apatică, lipsită de orice orizont, incapabilă să-şi mai creeze ocazii clare de gol. S-a terminat 0-0 un meci jucat la multe grade sub pragul de îngheţ, iar trupa lui Pustai a ratat obiectivul propus, obţinerea unei victorii în grupele Europa League.

După şase meciuri disputate în această toamnă, gorjenii au adunat doar două puncte, după două remize cu Pacos Ferreira şi au terminat pe ultimul loc în grupa E. Din această grupă s-au calificat în şaisprezecimi Fiorentina şi Dnepr, iar Pacos a încheiat sezonul pe poziţia a treia.

VIDEO Pandurii-Pacos


Min. 90+3 Final de meci: Pandurii - Pacos 0-0. 

Min. 90+2 Eric şutează plasat din lovitură liberă, mingea trece la o palmă de vinclul porţii lui Pacos.

Min. 88 Andre Leao este eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Min. 79 Ocazie mare pentru Pandurii: Nicoară rămâne singur cu Degra, dar îşi prelungeşte mingea şi portarul advers îi închide unghiul; balonul este respinsă corner.

Min. 75 Buleică cere penalty, arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 66 Şut Hurtado din afara careului, dar mingea nu prinde cadrul porţii. Pacos trece la timona jocului.

Min. 62 Prima mare ocazie pentru portughezi: Carlao se despinde din marcaj şi trimite cu capul, dar Stanca respinde de sub bară.

Min. 51 Dos Santos trimite cu capul, mingea cade pe plasă.

Min. 46 Start în repriza secundă.


Min. 45 Se încheie prima repriză. Gazdele au dominat clar primele 45 de minute, dar nu au concretizat nicio ocazie dintre cele create.

Min. 36 Ocazie mare pentru Pandurii: Dos Santos trimite periculos cu capul, goalkeeperul advers respinge greu în corner.

Min. 24 Nicoară este găsit în careu cu o centrare, preia balonul, dar şutează pe lângă poartă. Nicoară e campionul ratărilor până acum.

Min. 16 Erico da Silva pătrunde în careu şi şutează violent, dar portarul advers respinge greu în corner, fază la care se şi accidentează.

Min. 12 Nicoară trage năprasnic de la 25 de metri, mingea trece la câţiva metri de vinclu.

Min. 8 Nicoară caută colţul lung cu un şut, mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 6 Seri trage de la distanţă, Stanca prinde în doi timpi.

Min. 5 Gorjenii se instalează în jumătatea de teren a oaspeţilor.

Min. 1 A început partida.


Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Paraskevas, Mamele, Momcilovic - Ciucur, Erico, Nicandro - Dos Santos, Eric, Nicoară. Antrenor: Cristi Pustai

Pacos: Degra - Tony, Tiago Valente, Ricardo, Helder Lopes - Andre Leao - Manuel Jose, Anunciacao, Seri, Hurtado - Carlao. Antrenor: Henrique Calisto.

La ora meciului sunt anunţate -3 grade Celsius. În ciuda frigului pătrunzător, gorjenii vor să umple "Cluj Arena", motiv pentru care au scos la vânzare tichete în valoare de 1 leu pentru tinerii sub 18 ani. 

Pustai are din nou probleme de lot şi cu greu a pus pe hârtie 11 jucători apţi din punct de vedere medical pentru meciul cu Pacos Ferreira. "Sunt accidentaţi Matulevicius, Paul Anton, Unguruşan, Adrovic, Buleică, iar Faez şi Elton nu sunt pe listă. A fost o experienţă frumoasă, pe care dacă o vom repeta, probabil vom face mai multe puncte. Puteam avea patru puncte în plus, dar cred că este bine pentru prima participare",a comentat tehnicianul gorjenilor la conferinţa de presă.

CITIŢI ŞI:

Rezultate parţiale ale ultimei etape a grupelor Europa League şi echipele calificate în primăvara europeană

Pandurii trag linie şi calculează: au obţinut 3 milioane de euro din Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite