VIDEO Mutu, erou în prima repriză, „gropar“ după pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Sub o ploaie torenţială, tot ce a făcut bun „Briliantul“, în primele 66 de minute ale meciului cu Valenciennes, a fost irosit de un moment care a schimbat cursul jocului şi care a apropiat Ajaccio cu încă un pas de retrogradare. Adevarul.ro prezintă filmul unui meci halucinant.

Mutu a deschis scorul pentru Ajaccio, fiind omul potrivit la locul potrivit, în minutul 30. El a înscris, simplu, din doi metri, după ce portarul celor de la Valenciennes a respins, într-o prima fază, un şut al unui coechipier al românului. Cei de la Valenciennes au însă motive suplimentare de supărare: golul a plecat dintr-o poziţie mare de ofsaid!

Două minute după ce a deschis scorul, Mutu a mai avut o ocazie, la o fază în care a făcut spectacol, pornind cu mingea la picior, driblând un adversar în careu şi finalizând cu un şut la colţul lung, care a ocolit de puţin poarta.

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru Ajaccio. Vom reveni cu cele mai importante evenimente din repriza secundă şi cu scorul final.

UPDATE 22.28 - O repriză secundă halucinantă: mai întâi, Mutu a provocat eliminarea unui adversar în minutul 64 şi părea că românul va avea o seară perfectă.

În minutul 66, Ajaccio a obţinut un penalty, bătut de Mutu. La prima execuţie, atacantul de 34 de ani a marcat, însă arbitrul s-a hotărât că lovitura de la 11 metri trebuie să fie repetată. La a doua tentativă, Mutu a ratat!

În minutul 70, Valenciennes a egalat în zece oameni! Partida e în desfăşurare, scorul fiind 1-1 în minutul 80.

UPDATE 23.05 - Partida s-a încheiat 1-1. Un meci în care Ajaccio a irosit două puncte şi din cauza lui Mutu, care a ratat şansa de a face 2-0 şi de a închide meciul. Ajaccio are o victorie, două înfrângeri şi două remize în ultimele cinci runde. În 15 jocuri, Mutu a punctat de cinci ori pentru formaţia sa.

Corsicanii sunt pe locul 16 din 20 cu 21 de puncte, cu două mai multe decât ocupanta locului 18, primul care duce în liga secundă.

VEZI REZUMATUL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite