VIDEO Momente de panică: Radu Ştefan a rămas inert pe gazon după ce a fot lovit de portar. Surprizele serii în Europa League: Dortmund şi Lyon sunt out!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu
Ştefan Radu

Formaţia Lazio Roma, la care evoluează Ştefan Radu, s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo Kiev, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

În tur, scorul a fost 2-2.

Golurile au fost marcate de Lucas ’23 şi De Vrij ’83.

Ştefan Radu a evoluat pe toată durata partidei, iar în minutul 58 a fot lovit din greşeală de portarul advers. Românul a rămas intert pe gazon, dar şi-a revenit destul de repede. 

Tot joi, Olympique Marseille s-a impus în deplasare, scor 2-1, în manşa secundă cu Athletic Bilbao, după ce în tur spaniolii au câştigat cu 3-1. Au marcat Williams pentru Bilbao şiPayet ’38 (penalti) şi Ocampos ’52 pentru Marseille. În minutul 76, de la gazde a fost eliminat Aduriz.

Leipzig s-a calificat în sferturile Ligii Europa după ce a remizat cu Zenit Sankt Petersburg, scor 1-1, în manşa secundă a optimilor, disputată în deplasare. În tur, Leipzig a câştigat cu 2-1. Joi au marcat Driussi ‘45+1 pentru Zenit şi Augustin ’22 pentru Leipzig. În minutul 82, Werner (Leipzig) a ratat un penalti.

Rezultate complete din Europa League

Azi are loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală. 

VIDEO Rezumatul partidei Dinamo Kiev - Lazio

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite