VIDEO Marele Moţi şi trişorul Ronaldo: la ce gest a recurs starul lusitan în meciul în care vedetă a fost fundaşul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Campioana Bulgariei, Ludogoreţ, s-a luptat admirabil în partida cu Real Madrid şi i-am cam adus pe „galactici“ cu picioarele pe pământ. Integralist la la gazde, fostul fundaş al lui Dinamo a avut o prestaţie stelară.

Ludogoreţ a pierdut şi în cel de al doilea meci disputat în grupele Ligii Campionilor, însă, cu siguranţă, a câştigat respectul publicului neutru. Dacă la Liverpool, bulgarii au egalat în minutul 90+1, dar au fost învinşi de un gol încasat în minutul 90+3, miercuri seara, contra Realului, partida a avut o desfăşurare neaşteptată.

Ludogoreţ a deschis scorul după un corner: Moţi a prelungit până la Marcelinho, iar brazilianul l-a învins pe Casillas (6). La 1-0, fotbaliştii Realului, intraţi pe teren cu nasul pe sus, şi-au dat seama că nu vor câştiga prin simpla lor prezenţa pe gazon şi au pus piciorul pe acceleraţie. Răsplata a venit sub forma unui penalty, care a fost executat de Ronaldo şi parat de portarul Stoyanov (11). 

Spaniolii au continuat să atace în valuri, au lăsat senzaţia că pot marca la fiecare acţiune ofensivă, însă egalarea a venit după o fază în care Ronaldo a trişat în mod grosolan. Portughezul a simulat la un duel cu Moţi, arbitrul scoţian, Craig Thomson, a fost păcălat şi a arătat din nou punctul cu var. Ronaldo a executat la acelaşi colţ ca şi în minutul 11, însă, de această dată, l-a învins pe Stoyanov (25).

La pauză scorul a fost 1-1, deşi Real a mai irosit câteva şanse bune de a se desprinde. „Galacticii“ au dominat şi în partea secundă, au ratat o serie de ocazii monumentale, şi a fost nevoie ca Ancelotti să-i introducă pe Benzema, Kroos şi Rodriguez pentru ca Real să puncteze pentru 2-1 (77). Benzema a înscris din mijlocul careului din centrarea lui Marcelo la capătul unei faze în care bulgarii au reclamat vehement un fault în atac al francezului.

La 2-1 pentru madrileni, bulgarii s-au aruncat în atac, ar fi putut încasa şi golul trei, dar, la fel de bine, ar fi putut părăsi terenul cu un punct. Pe finalul jocului, Real a mai irosit două şanse de gol, dar a şi „tremurat“ la două ocazii periculoase ale gazdelor. S-a terminat 2-1, publicul fluierând copios arbitrajul după ce Thomson a pus capăt întâlnirii.

Cosmin Moţi a fost integralist la Ludogoreţ şi a avut o prestaţie excelentă, fiind printre cei mai buni jucători de pe teren. Românul s-a descurcat de minune în duelurile cu Ronaldo şi Bale, a avut un plasament foarte bun, dar şi o serie de intervenţii curate prin care şi-a deposedat adversarii.

VEZI GOLURILE MECIULUI LUDOGOREŢ - REAL MADRID

Rezultatele din Liga Campionilor - miercuri seara:

Zenit - Monaco 0-0

Malmo - Olympiakos 2-0

Atletico Madrid - Juventus 1-0

FC Basel - Liverpool 1-0

Ludogoreţ - Real Madrid 1-2

Leverkusen - Benfica 3-1

Arsenal - Galatasaray 4-1

Anderlecht - Dortmund 0-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite