VIDEO “Măcel” la Chiajna: Concordia-Pandurii 1-5. Stranierii gorjenilor s-au distrat cu apărarea ilfoveană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii şi-au luat revanşa după eşecul din runda precedentă cu Astra Giurgiu
Pandurii şi-au luat revanşa după eşecul din runda precedentă cu Astra Giurgiu

Concordia-Pandurii 1-5 / Trupa lui Cristi Pustai a avut parte de un meci de antrenament cu Chiajna în etapa a 6-a din Liga 1, câştigând în deplasare cu un scor de curtea şcolii.

Venită după înfrângerea suferită în etapa precedentă pe teren propriu în faţa Astrei, Pandurii şi-a spălat onoarea contra Concordiei Chiajna în etapa a 6-a din Liga 1. Echipa lui Pustai a dominat disputa de la un cap la celălalt, dar nimeni nu s-ar fi gândit, înainte de meci, că scorul ar putea lua asemenea proporţii.

Recitalul oaspeţilor a fost deschis în minutul 26, când Erico da Silva a înscris primul gol al gorjenilor. Prima repriză s-a încheiat cu avantajul minim al Pandurilor, dar după pauză avea să se declanşeze sarabanda de goluri.

Rând pe rând, Eric de Oliveira (55), Breveeld (58), Matulevicius (84) şi Călin Cristea (90+3) au marcat fiecare câte un gol, profitând de o apărare visătoare a Chiajnei. Pentru gazde a înscris golul de onoare Orlando da Costa (80). S-a terminat 5-1 pentru Pandurii, care înregistrează scorul etapei în Liga 1.

De remarcat au fost stranierii oaspeţilor, care au avut un meci reuşit la Chiajna, demonstrând că împreună pot suplini lipsa lui Dan Nistor, transferat în Franţa, la Evian.

Concordia: Râmniceanu - Creţu, Melinte, Leca, Bucurică - Neagu, Ispir, Coşereanu (Onduku '59), Roşu (Strătilă '69) - Zaharia, Florea (Da Costa '42). Antrenor: Ionuţ Chirilă.

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Erico, Paraskevas, Momcilovici - Breeveld, Anton (Cristea '62) - Buleică (Nicoară '46), Eric, Sipo (Ciucur '54) - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

VIDEO rezumat Chiajna-Pandurii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite