VIDEO Fanii lui Dinamo, de râsul lumii! Au dat cu picioarele într-o poartă care era deschisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a pierdut cu 4-0 meciul de acasă cu Viitorul, primind o lecţie de fotbal de la trupa lui Gică Hagi. Meciul a fost marcat de incidente între suporteri şi jandarmi.

Dinamo a pierdut cu 4-0 meciul de acasă cu Viitorul, primind o lecţie de fotbal de la trupa lui Gică Hagi. Constănţenilor le prieşte arena din Ştefan cel Mare, câştigând şase din cele opt meciuri jucate în „Groapă“ şi e a doua oară când Viitorul se impune la patru goluri diferenţă.
Al treilea gol al partidei a fost marcat de brazilianul Eric, fotbalist care în mai multe ocazii şi-a arătat disponibilitatea de a juca la Dinamo, fiind mereu refuzat. Cu această reuşită, Eric a ajuns la 54 de goluri marcate în Liga I şi e al doilea cel mai prolific stranier din istoria campionatului nostru, după un alt brazilian, Wesley, care are 64 de goluri la activ.
La puţin timp după golul lui Eric un grup de suporteri dinamovişti s-a „răsculat“. Ei au pornit dinspre peluză spre tribuna oficială cu intenţia de a-i cere socoteală lui Ionuţ Negoiţă, care nici măcar nu era la meci. Pe drum, fanii s+au ciocnit cu jandarmii, aceştia au uzitat gazele lacrimogene şi bastoanele din dotare şi doi dintre fani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

VIDEO La un moment dat, fanii dinamovişti s-au pus cu picioarele pe poartă care se deschidea simplu, pe interior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite